100%NL Magazine Monique
Zie ook:
Delen

FOTO: Monique Westenberg straalt tijdens dubbeldate

Monique Westenberg genoot het afgelopen weekend van een dubbeldate!

Monique Westenberg

Het zijn drukke tijden voor Monique Westenberg. Na de gezellige tijd met Sinterklaas staat nu Kerst voor de deur. Op haar Instagram laat Monique zien dat ze samen met een flower artist haar hele huis heeft omgetoverd tot en winterparadijs. Natuurlijk hielp zoonlief Dre ook mee en genieten zij nu samen van alle prachtige versieringen.

Nadat Monique brak met zanger André Hazes ging het gezin door een moeilijke periode. André koos voor zichzelf en besloot hij de strijd aan te gaan met zijn verslavingen. Na een intense periode in het buitenland is hij nu terug en helemaal klaar voor zijn comeback. Ondanks dat André en Monique op liefdesgebied niet langer samen zijn, zorgen ze wel samen voor hun geliefde zoontje Dre.

Dubbeldate

Het afgelopen weekend genoot een stralende Monique Westenberg van een gezellige dubbeldate. Op Instagram deelt de blondine dan ook een gezellige foto. Natuurlijk is haar geliefde zoon ook van de partij!

Al een aantal jaar kiezen André en Monique er voor om Dre onherkenbaar in beeld te brengen, zodat hij niet is te herkennen voor het grote publiek. Onder de foto barst dan ook een flinke discussie los. Sommige volgers snappen niet waarom Monique Dre onherkenbaar in beeld brengt, terwijl anderen haar keuze juist respecteren. ‘Kleine Dre kan niet voor zichzelf al beslissen of hij kenbaar in beeld wil.. en tot zolang zou ik dat als moeder ook voor hem doen’, aldus één van de volgers van Monique.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
ZIEN: Gezinnen André en Roxeanne Hazes genieten van fantastische dag samen
Lees alle artikelen over Monique Westenberg