Monique Westenberg laat emoties los: 'Ik houd van jullie'

Monique Westenberg laat emoties los: ‘Ik houd van jullie’

Monique vierde afgelopen dagen haar 45e verjaardag en dat deed zij met al haar geliefden. Op Instagram plaatst zij een bijzondere foto met mooie tekst.

Monique Westenberg

Monique Westenberg werd bekend na haar relatie met André Hazes Jr. In 2014 kregen zij een relatie met elkaar en twee jaar later kregen zij een zoontje, André. De relatie van Monique en André heeft veel ups en downs gekend en het is vaak aan en uit geweest. Op het moment dat André zijn documentaire uitkwam, heeft Monique vertelt hoe het zit tussen de twee. Monique liet weten nog veel van André te houden en dat is ook wederzijds, maar zij is ‘veel te bang’. Toch hebben Monique, André en hun zoontje de kerst wel samen doorgebracht. Misschien toch weer een verzoening tussen de twee?

Verjaardag

Monique werd afgelopen maandag 45 jaar en dat werd groots gevierd. Ook André feliciteerde haar met een reeks grappige foto’s in zijn Instagramstory. Gisteren deelde zij een bijzondere foto met haar grote groep vriendinnen. Het bericht wat Monique eronder plaatst, laat zien hoeveel haar vriendinnen voor haar betekenen. ‘Dit zijn mijn meiden. En dan missen er nog een paar door werk, vakantie of ziek thuis. De meeste zijn al meer dan 30 jaar in mijn leven, de ander 20 en een aantal nog maar een paar jaar. Ieder zo anders dan de ander en met verschillende nationaliteiten. Geen vriendinnen van elkaar, maar wel allemaal verbonden door mij. Ieder op haar eigen manier en intensiteit. Ik ben dankbaar voor zo’n fijne loyale groep vrouwen om mij heen! Ik houd van jullie’. Wat heeft zij dat mooi verwoord zeg. Monique heeft de afgelopen jaren veel steun van haar vriendinnen nodig gehad. Mooi om de sterke band tussen deze vrouwen te zien.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.