ZIEN: Dít is de kerstfoto van Monique, André en Dré samen
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dít is de kerstfoto van Monique, André en Dré samen

Dré had gisteren zijn kerstviering van school in de kerk en André en Monique gingen hem samen bewonderen. Nu deelt zij een gezinskiekje.

Monique en André

De relatie tussen André Hazes en Monique Westenberg is er een die veelbesproken wordt, waar steeds weer nieuwe dingen gebeuren en waar veel mensen hun mening over klaar hebben liggen. Toch doen zij het op hun eigen manier en dat lijkt momenteel te werken, maar of het stel nu weer samen is, of als goede vrienden en exen door het leven gaat, laten zij niet weten. Wel deelde Monique vorige week een naambordje, waarop ‘Fam Hazes Westenberg’ stond. Niemand weet of dit om André of haar zoontje Dré gaat.

Kerstfoto

André en Monique proberen al een tijdje alle mooie momenten van hun zoontje samen mee te maken. Toen hij laatst 6 jaar oud werd bijvoorbeeld, of de mooie vakanties die zij regelmatig maken. Voor kleine Dré is het fijn als hij allebei zijn ouders bij zich heeft en voor André en Monique is dit net zo prettig. Gisteren had Dré kerstviering op school en daar gingen André, Monique en Dré samen als gezin naartoe. Monique deelde eerst een foto in de kerk, waarbij zij naast André zat, die naar eigen zeggen iets te chique gekleed was. Vervolgens deelde zij een selfie met André en Dré samen in de auto, waarbij zij alledrie prachtig gekleed zijn. Of André, Monique en Dré deze kerst ook samen als gezin zullen vieren, moet nog blijken. Deze kerstfoto hebben zij alvast. Mooi om te zien..

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg

Meer over Andre Hazes

LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
LEZEN: André Hazes deelt schokkende details over Rachel
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes 'Ik vermoord je'
Frans Bauer schreeuwt het uit naar Andre Hazes ‘Ik vermoord je’
Lees alle artikelen over Andre Hazes