100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Openhartige Monique Westenberg: ‘Ik ben veel te bang’

In de documentaire over André Hazes komt ook Monique Westenberg regelmatig aan het woord. Zij vertelt over hun relatie en de band die zij nu hebben.

Monique en André

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat het nieuws ter wereld kwam dat André Hazes aan het daten was met een 17 jaar oudere vrouw, genaamd Monique. In eerste instantie vond Monique het leeftijdsverschil veel te groot, maar uiteindelijk besloot zij toch met André op date te gaan. De vonk spatte gelijk over en dat heeft voor veel commotie gezorgd. Niet iedereen was het met de relatie eens en de nieuwsbladen stonden dagelijks vol met foto’s en roddels over André en Monique. Het stel kon elkaar destijds dus niet in alle rust gaan ontdekken. Dit heeft voor André en Monique niet heel veel uitgemaakt.

Turbulente relatie

De relatie tussen André en Monique leek, met hier en daar wat probleempjes, heel sterk te zijn. Het stel kreeg samen een zoontje en besloot een grote villa te bouwen. Toch begonnen de relatieproblemen na een tijdje de overhand te nemen en daarom besloot het stel uit elkaar te gaan. Vervolgens is hun relatie nog een paar keer aan en uit geweest, maar in 2021 besloten zij definitief uit elkaar te gaan. En dat terwijl André een paar maanden daarvoor nog op zijn knieën was gegaan voor Monique.

Documentaire

In André zijn nieuwe documentaire vertelt hij over zichzelf en zijn problemen, maar ook Monique komt regelmatig aan het woord. Zij vertelt over het moment dat het stel definitief uit elkaar besloot te gaan: ‘Ik haatte hem. Zoveel pijn had ik, zoveel pijn. Dat was een klap, echt een klap. Ik had het niet aanzien komen. Door hoe het thuis was’. Deze breuk hoefde voor Monique dan ook zeker niet, want zij heeft altijd het beste met hem voor gehad en nog steeds. ‘Voor mij hoefde hij niet iemand anders te zijn. Zichzelf. Alleen hij weet niet wie hij zelf is. Ik kan ook niet exact zeggen wie hij is, want ik heb hem in zoveel gedaantes gezien’, vertelt zij. Ondanks het feit dat André en Monique niet meer samen zijn, zijn zij nog heel hecht en zit er misschien toch nog een toekomst in als partners. ‘Hoe je nu bent, heb ik altijd gewild. Nu zijn wij niet samen, dat vind ik moeilijk. Ik gun het Dré ook zo, maar ik ben veel te bang’, laat zij weten. Voor André is het duidelijk: Monique is zijn enige en grote liefde. Wie weet zit kleine Dré binnenkort weer samen met een verliefde vader en moeder aan de keukentafel.

Bron en Beeld: Documentaire André Hazes Videoland

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg: 'We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.'
Monique Westenberg: ‘We wonen niet in hetzelfde huis, maar zijn wel een paar dagen in de week bij elkaar.’
Droevige Monique Westenberg: 'Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde'
Droevige Monique Westenberg: ‘Ik mis je zo erg, mijn onvoorwaardelijke liefde’
Lees alle artikelen over Monique Westenberg