100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

Monique Westenberg over het jaar 2021: ‘Dit jaar is voor mij voorbij gegaan op de automatische piloot’

Voor Monique Westenberg is 2021 een veelbewogen jaar geweest.

Na een verloving van 4 maanden, gingen Monique Westenberg en André Hazes jr. in maart vorig jaar uit elkaar. Zij waren destijds 7 jaar samen en kregen samen een zoontje, Dré Hazes.

Terugblikken op 2021

Afgelopen Oud & Nieuw keek Monique terug op het afgelopen jaar. Op Instagram schreef ze dat 2021 voor haar voorbij is gegaan op de automatische piloot, in overlevingsmodus. Zo schrijft ze: “Ik heb veel geleerd over mezelf en mensen om mij heen en al mijn kracht gehaald uit onze heerlijke zoon! Sommige dagen waren goed en sommige waren vreselijk slecht. Ik heb verlies ervaren op verschillende vlakken en tegelijkertijd heel veel moois mogen omarmen.”

Tijd om te helen

Toch blijft Monique positief en is ze dankbaar voor de kracht en wijsheid die ze heeft: “Hierdoor kon ik dicht bij mezelf blijven en liefde en loyaliteit steeds boven het negatieve plaatsen, dat is wat uiteindelijk alles overwint.” Ze eindigt haar verhaal met: “Er is rust. Ik heb gestreden en het overleefd. Nu is er tijd om te helen. In liefde en harmonie”

Je ziet de post hieronder:

https://www.instagram.com/p/CYKCze6KaU2/?utm_source=ig_web_copy_link

Op Instagram stromen de gelukswensen binnen voor Monique. Zo schrijft iemand: “ik wens je heel veel liefde en geluk in het nieuwe jaar lieve Monique”. Weer iemand anders schrijft: “omarm het nieuwe jaar vol liefde en vriendschap! Sluit dit boek 2021, en je komt er nog veel beter uit! Je bent een supermama, en een hele sterke vrouw!”

Samen Sinterklaas vieren

Hoewel dit voor beiden geen makkelijke periode was, wenste Monique André toch het beste toe. Het lijkt erop dat de twee een goede verstandhouding met elkaar hebben, aangezien zij samen nog Sinterklaas vierden dit jaar.

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg.

Delen

Meer over Monique Westenberg

LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
LEZEN: Commotie rondom video die André en Monique deelden
Meegenieten met de Amerikaanse gezinsvakantie van André, Monique en Dré
Meegenieten met de Amerikaanse gezinsvakantie van André, Monique en Dré
Lees alle artikelen over Monique Westenberg