100%NL Magazine Monique Westenberg
Zie ook:
Delen

ZIEN: Monique Westenberg poseert zwoel in een gouden bikini

Monique Westenberg leeft haar mooiste leven op dit moment op Curaçao en poseert zwoel in een gouden bikini.

Monique Westenberg

Monique Westenberg, wie kent haar niet? Ze werd in één klap beroemd nadat ze een -op z’n zachtst gezegd- turbulente relatie kreeg met volkszanger André Hazes. De relatie kende vele hoogte- maar ook vele dieptepunten. Samen kregen André en Monique een prachtige zoon: André jr.

Curaçao

Samen met haar broer, schoonzus, nichtjes én natuurlijk zoon André is Monique nu aan het genieten van een zonovergoten vakantie op Curaçao. Het ziet er waanzinnig uit. Witte stranden, kraakhelder water en natuurlijk goed gezelschap.

De kleine André lijkt zich opperbest te vermaken met zijn nichtjes en heeft zo te zien de tijd van zijn leven. Wat mooi om te zien!

Gouden bikini

Natuurlijk geniet Monique ook van haar tijd op het zonnige eiland. Op Instagram deelt de blondine de meest jaloersmakende kiekjes. Veel foto’s zijn van de genietende kinderen, maar de oplettende kijker ziet natuurlijk ook Monique zelf!

Ze ligt zwoel in een hangmat te poseren in een gouden bikini. VA VA VOOM! Monique ziet er prachtig uit en dat valt ook haar volgers op. Los van de complimentjes vragen ook heel veel volgers zich af waar Monique’s bikini vandaan komt.

Benieuwd naar het kiekje? Dat zie je hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Monique Westenberg

Delen

Meer over Monique Westenberg

Monique Westenberg emotioneel over moederschap: 'Alle clichés zijn zo waar'
Monique Westenberg emotioneel over moederschap: ‘Alle clichés zijn zo waar’
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
FOTO: Nieuwe look voor zoontje André Hazes en Monique Westenberg
Lees alle artikelen over Monique Westenberg