100%NL Magazine Maxime Montana Meiland
Zie ook:
Delen

Een stralende Montana Meiland: ‘Een nieuw hoofdstuk!’

Na een hoop veranderingen begint Montana Meiland aan een nieuw hoofdstuk.

Montana Meiland

Montana Meiland is de oudste dochter van Martien en Erica Meiland. Ook heeft Montana nog een jonger zusje: Maxime. Het gezin Meiland is wellicht een van de meest besproken families van Nederland, naast de Hazes-familie natuurlijk. Het lijkt erop dat alles wat de Meilandjes aanraken verandert in goud, zó succesvol is de hele familie.

Vrijgezel

Montana koos ervoor om niet mee te reizen naar het Chateau in Frankrijk, maar bleef liever in Nederland met haar geliefde Dirk om de woonwinkel draaiende te houden.

Montana sloot het jaar 2022 niet zo feestelijk af, toen ze liet weten na 8 jaar uit elkaar te gaan met Dirk. ‘We hebben mooie momenten met elkaar beleefd, maar soms komt er een tijd om elkaar los te laten’, schreef ze bij een mooie foto. Er breekt dus een hele nieuwe periode aan voor Montana, die na al die jaren weer vrijgezel is.

Nieuw hoofdstuk

Bij een nieuwe periode hoort (als je uit de familie Meiland komt) ook een nieuwe woning en dus worden de handen uit de mouwen gestoken. Natuurlijk heeft Montana ontzettend veel familie en vrienden die haar komen helpen om haar woning op te knappen.

Volgens de website BekendeBuren kocht Montana vlak voor de breuk met Dirk een nieuwe woning, uiteraard in Noordwijk. Ze betaalde er naar zeggen 650.000 euro voor, maar dan heeft ze wel wat. Foto’s van de woning zie je hier.

Gisteren deelde Montana een stralend kiekje van zichzelf waarbij ze schrijft: ‘Een nieuw hoofdstuk!’ Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Montana Meiland

Delen