100%NL Magazine Maxime Montana Meiland
Zie ook:
Delen

Stapt na Maxime ook Montana Meiland in het huwelijksbootje?

Maxime en Leroy zijn deze zomer getrouwd, maar of ook Montana binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen, laat zij in een kort interview weten.

Zusjes

Maxime en Montana Meiland zijn de bekende dochters van Martien en Erica. De hele familie werd in één klap bekend na hun deelname aan ‘Ik Vertrek’ in 2007. Maxime en Montana waren hier nog maar twaalf en tien jaar oud, maar vertrokken wel met hun ouders naar Frankrijk. Bij dat kasteel is het niet gebleven, want het gezin is in de jaren daarna meerdere keren van woning geswitcht. Beiden zussen lijken qua looks veel op elkaar, maar toch verschillen zij enorm. Zo komt Maxime wekelijks in beeld tijdens ‘Chateau Meiland’ en houdt Montana zich liever op de achtergrond, al komt zij wel regelmatig in beeld. Maxime en Leroy delen beiden ook veel foto’s en video’s van hun dagelijks leven en Montana en haar vriend Dirk doen dit een stuk minder.

Bruiloft

Maxime en Leroy hebben elkaar deze zomer het jawoord gegeven. Het was een sprookjesachtige bruiloft, waarbij alles tot in de puntjes was geregeld. Montana heeft die dag het bruidsboeket gevangen en aangezien zij en Dirk al 8 jaar samen zijn, zit een bruiloft er misschien wel aan te komen. Toch heeft Dirk zijn Montana nog niet officieel ten huwelijk gevraagd. ‘Na de bruiloft van mijn zusje en andere mensen om ons heen, hebben we het er ook over, ja’, vertelt Montana in gesprek met Weekend. De bijzondere dag van Maxime en Leroy is gefilmd en gefotografeerd en aangezien Montana een stuk minder van alle aandacht houdt, wil zij haar bruiloft liever privé houden. ‘Want als je het doet, dan moet je het wel allemaal laten zien’. Wat nog niet duidelijk is, is of Montana en Dirk één of twee feesten zullen geven, aangezien Dirk’s moeder in Polen woont. Wie weet gaat Dirk binnenkort wel op zijn knieën voor Montana. Wij kunnen niet wachten.

Bron en Beeld: Weekend

Delen