100%NL Magazine Benjamin
Zie ook:
Delen

Naakte WVL-Benjamin shockeert iédereen: ‘Logische volgende stap’

Dat Benjamin in is voor een grapje, bewijst hij keer op keer. Nu plaatst hij een foto waar iedereen vraagtekens bij heeft.

Winter vol Liefde

Het programma waar iedereen avonden voor is thuisgebleven en de fantastische wintervariant op B&B vol Liefde: Winter vol Liefde. Vijf Nederlanders die gevestigd zijn in winterse oorden in het buitenland gaan opzoek naar de liefde. Het eerste seizoen van dit programma zit er helaas alweer op, maar het smaakt zeker naar meer, want heel Nederland is weer in de ban van de deelnemers, hun verhalen en hun acties.

Mismatch

Benjamin woont in het mooie Zwitserland en hij heeft dit seizoen meerdere heren op bezoek gehad. Helaas zat de ware er voor hem niet tussen en daarom gaat hij vooralsnog als vrijgezel door het leven. Aan het einde van het programma liet hij nog wel weten dat daten er voorlopig even niet in zit voor hem. Wie weet in de toekomst…

OnlyFans

Benjamin schaamt zich nergens meer voor en hij plaatst nu een foto waarop hij buiten onder een douche staat. ‘Nadat mijn date avonturen al door miljoenen mensen zijn gezien… Logische volgende stap… Enjoy’, schrijft hij erbij. Onder de tekst zien wij een link naar OnlyFans, maar dit lijkt een grapje te zijn van de Winter vol Liefde-kandidaat.

Eerder deze week maakte Benjamin al een grapje over dat hij een soa opgelopen zou hebben tijdens de opnames van Winter vol Liefde. Veel mensen namen dit serieus, maar Benjamin liet weten dat hier niets van waar is.

100%NL Magazine Benjamin Willemsen

Bron en Beeld: Instagram Benjamin Willemsen

Delen