Natas: “Gaat onze vakantie nu nog wel door?”
Delen

Natas: “Gaat onze vakantie nu nog wel door?”

Natasja (53) woont met haar man Julian (58), dochters Mila (19) en Shanna (16) en hond Ruby onder de rook van Amsterdam. Wekelijks schrijft zij over wat er speelt op werk, thuis, onder collega’s vrienden, familie en vage kennissen. Deze week blikt Natas terug op een fuifje met een stel vijftigers en is de vakantie naar de zon opeens zo zeker nog niet.

22 juli 2021

Waar is dat feestje?

In navolging van de losgeslagen en stuiterende pubers, heb ik afgelopen zaterdag samen met een stuk of vijftig andere rond de vijftigers een feestje gehad. In de buitenlucht, op bootjes met heerlijk eten, goede muziek, veel wijn. Het is te lang geleden en er is geen delta variant die ons ervan weet te weerhouden. Geen man overboord – figuurlijk, letterlijk zijn er wel een paar mensen van de boot gevallen – want we zijn allemaal geprikt. Lekker hoor dat oud zijn ook eindelijk een voordeel heeft.

Oh, oh, oh. Spannend!

Arme pubers die eindelijk werden losgelaten en vervolgens overal de schuld van krijgen. Nou ben ik natuurlijk ook niet zo blij met deze ontwikkeling, want met een besmette Mila heb ik geen idee of ik donderdag weg kom… Ze is vol gevaccineerd maar nog net geen 14 dagen en haar herstelbewijs komt één dag te laat. En het schijnt dat het virus nog vrij lang blijft hangen, dus negatief testen is niet vanzelfsprekend op korte termijn…

Natas van vorige keer gemist? Je leest het hier!

 

Delen