100%NL Magazine Nick Kirsten Schilder
Zie ook:
Delen

Zoek de verschillen: Nick en Kirsten maken dezelfde gezinsfoto na 9 jaar opnieuw

Nick en Kirsten Schilder hebben een gezinsfoto die gemaakt werd in 2013 nu 9 jaar later even dunnetjes over gedaan...

Nick en Kirsten Schilder

Nick Schilder kennen we natuurlijk allemaal als zanger van het populaire duo Nick & Simon. Al jarenlang is Nick heel gelukkig met ‘zijn’ Kirsten. Samen heeft het stel drie prachtige kinderen.

Gezin

Een aantal jaar geleden verruilden Nick en Kirsten hun woning midden in het centrum van Volendam in voor een spiksplinternieuwe villa. De villa is ook te vinden in Volendam en werd helemaal nieuw gebouwd, precies naar de wensen van de familie Schilder.

Inmiddels wonen Nick en Kirsten er al een aantal jaar met veel plezier, samen met hun drie kinderen NikkieJulian en Jackie. Alhoewel de twee niet echt veel of vaak foto’s van hun interieur delen is er op de familiekiekjes op Instagram genoeg te zien! Zo zien we dat Nick en Kirsten een prachtige badkamer hebben en een mooie ronde eettafel hebben om gezellig samen aan te eten. En wat dacht je van de tuin? De hele woning is super stijlvol ingericht. Foto’s van de villa zie je hier!

Zoek de verschillen!

Op Instagram deelt Kirsten Schilder twee te leuke foto’s van haar gezin. De ene foto werd in 2013 gemaakt, en de andere 9 jaar later in 2022.

‘Ik blijf dit zo bijzonder vinden! Zomervakantie 2022 vs 2013’

De reacties stromen binnen onder de foto’s. Roel van Velzen schrijft: ‘Bijt me er al een half uur stuk op maar kom niet verder dan het houten bord ‘Don Peppo’ en het putje rechtsonder dat verdwenen is.’

Bron en Beeld: Instagram Kirsten Schilder

Delen

Meer over Kirsten Schilder

GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
GEWELDIG: Kirsten Schilder compleet verrast door man en jongste dochter
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: 'Ik kan er niet aan wennen'
Kirsten Schilder vertelt emotioneel: ‘Ik kan er niet aan wennen’
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder