Nick en Simon: 'Dan beginnen we allebei een solocarrière'
Zie ook:
Delen

Nick en Simon: ‘Dan beginnen we allebei een solocarrière’

Radio 100%NL heeft een nieuw YouTube format gelanceerd: de Nederpopknop! In de nieuwe reeks leren we de BN'ers nóg beter kennen. Alles wordt bepaald door één druk op de knop. Aan de hand van een songtekst of titel van een nummer wordt er een vraag gesteld. Oftewel: de muziek bepaalt de vraag!

Deze week drukken Nick en Simon op de Nederpopknop. Tijdens deze aflevering vertellen zij wat ze de favoriete foto van elkaar vinden, wie het slechtste kan koken, wie er beter kan zingen, dat Nick geen richtingsgevoel heeft en wat Nick ervan vindt dat Simon 40.000 meer volgers heeft op Instagram.

Koen Hansen legt de heren een dilemma voor: of je wordt zo oud als je zelf wilt maar dan stopt Nick & Simon per direct, of je zet het succes door van Nick & Simon en je wordt niet ouder dan 70 jaar. Simon zou dan toch Nick & Simon willen voortzetten. Zijn vader overleed op 47-jarige leeftijd en die leeftijd wil Simon goed voorbij gaan. Van Nick & Simon wordt hij gelukkig, dus wordt hij gelukkig 70 jaar oud. Nick heeft daar een andere oplossing voor: ”Of we worden allebei zo oud als we willen en beginnen allebei een solocarrière. Dan nemen we af en toe een duet met elkaar op als solo artiesten”.

De Nederpopknop

Benieuwd naar de hele video? Check dan zeker het YouTube kanaal van radio 100%NL. Hier kan je niet alleen de aflevering met Nick en Simon kijken, maar ook alle voorgaande afleveringen. Veel plezier!

https://www.youtube.com/watch?v=bhhB4a7gYWc

Bron: 100%NL

Delen

Meer over Nick Schilder

Nick Schilder openhartig over breuk: 'Ik was helemaal leeg'
Nick Schilder openhartig over breuk: ‘Ik was helemaal leeg’
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
Lees alle artikelen over Nick Schilder

Meer over Simon Keizer

Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
Simon Keizer roept vragen op met mysterieus bericht
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
WOW: Simon Keizer zingt Engels duet met 2-jarige zoon en de video gaat he-le-maal viral
Lees alle artikelen over Simon Keizer