100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nick Schilder en oudste dochter Nikki krijgen slappe lach tijdens interview

Samen met zijn oudste dochter Nikki geeft Nick Schilder een interview voor GoStudent, maar opeens krijgt het duo de slappe lach...

Nick Schilder

Het was altijd al zijn grote droom: zanger worden. Na zijn deelname aan Idols bleef het even stil rondom Nick Schilder, maar dat duurde niet lang. Samen met Simon Keizer brak hij uiteindelijk door als duo Nick & Simon. En hoe! Al meer dan 17 jaar domineren de twee de hitlijsten van Nederland en zijn ze uitgegroeid tot het bekendste duo van Nederland.

Helaas voor alle fans van Nick en Simon komt er volgend jaar een einde aan een tijdperk. Nick & Simon gaan uit elkaar, na ál die tijd.

Kinderen

Gelukkig heeft Nick zijn lieve vrouw en prachtige kinderen om op terug te vallen. Hij hoeft zich in ieder geval niet te vervelen! Hij is al jaren gelukkig getrouwd met Kirsten Schilder en samen hebben ze drie kinderen: Nikki, Julian en Jackie. In het prachtige Volendam woont het gezin van Nick en Kirsten in een prachtige, gigantische villa waar het hen aan niets ontbreekt. Wil jij een uniek binnenkijkje in deze villa nemen? Klik dan hier!

Slappe lach

GoStudent is dé aanbieder op het gebied van bijles. Zij bieden één-op-één gepersonaliseerd online bijles aan, iets waar kinderen ontzettend veel aan hebben. Voor Nick is dit zijn eerste samenwerking, en gelijk een hele bijzondere! Want hij doet dit niet alleen, maar samen met zijn oudste dochter Nikki.

Nick laat hierover weten: ‘Om samen met Nikki aan dit project te mogen werken was ontzettend bijzonder. Het feit dat de opnames in ons eigen huis plaatsvonden en Nikki bekend was met GoStudent, maakte het voor ons beide  persoonlijk en juist daarom zo leuk! Ik ben enorm trots op haar. Niet alleen vanwege deze samenwerking, maar vooral omdat ze het zo goed doet op school en dankzij de 1:1 bijlessen van GoStudent echt vooruitgang heeft geboekt in de vakken die iets meer aandacht vereisten.’

Ook voor Nikki was het natuurlijk hartstikke spannend, maar ze blijkt net als haar vader nu al een professional te zijn! Gelukkig wordt er ook een hoop gelachen tussen vader en dochter, dat is goed te zien in onderstaande video. De twee krijgen de slappe lach, en dat is heerlijk om te zien! Zo leuk om Nick ook eens van deze kant te zien.

Bron en Beeld: GoStudent

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
Lees alle artikelen over Nick Schilder

Meer over Kirsten Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
HET GELUK KAN NIET OP: Familie Schilder viert dubbel feest!
Lees alle artikelen over Kirsten Schilder