100%NL Magazine Nick Schilder
Zie ook:
Delen

Nick Schilder over zijn hectische tijd: ‘Bezig met het einde en het begin’

Het zijn voor Nick Schilder rare, maar ook hectische tijden. Zo laat hij weten op zijn Instagrampagina.

Nick Schilder

Nick Schilder, wie kent hem niet. Op jonge leeftijd werd hij samen met zijn goede vriend Simon Keizer bekend als de muzikale vrienden van Jan Smit. Daarna kwam de carrière van het legendarische duo Nick & Simon in een stroomversnelling. Meer dan 17 jaar brachten Nick & Simon hun muziek uit, gaven ze uitverkochte concerten en bouwden ze een immens grote schare fans op.

Hectisch

Aan deze tijd met een zilveren randje komt nu toch echt een einde. Het duo Nick & Simon is binnenkort niet meer. Met nog maar 1 maand op de teller te gaan zitten Nick & Simon op dit moment in een hectische tijd. Zowel fysiek als mentaal. Want zo’n succesvolle carrière na ruim 17 jaar afsluiten gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten.

Volgende maand, in april 2023, geven Nick & Simon 5 afscheidsconcerten in een bomvol Rotterdam Ahoy. Voor iedereen die daar naartoe gaat: zakdoekjes mee! 😉

Einde en begin

Op Instagram deelt Nick een open en eerlijk bericht. ‘Momenteel beleef ik een hectische tijd omdat ik tegelijkertijd bezig ben met het einde- en het begin van een nieuwe carrière.’ We kunnen ons voorstellen dat dit zeker een rare en bijzondere periode is voor de heren!

Benieuwd naar de post van Nick? Die zie je hieronder!

Bron en Beeld: Instagram Nick Schilder

Delen

Meer over Nick Schilder

Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: 'Zó gigantisch trots'
Kirsten Schilder blikt terug op afscheid Nick & Simon: ‘Zó gigantisch trots’
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
LEZEN: Spannende en grote stap voor Nick Schilder
Lees alle artikelen over Nick Schilder