ANP 100%NL Magazine Nick en Simon
Zie ook:
Delen

ZIEN: Nick & Simon delen heel leuk nieuws

De heren staan al een tijdje niet meer met elkaar op het podium, maar hun muziek is nog altijd razend populair. Geweldig!

Nick en Simon

Nick & Simon, wie kent ze niet en wie is er niet groot geworden met liedjes als ‘Rosanne’, ‘Pak maar m’n hand’ en ‘Spaanse Duif’? Een jaar geleden viel het doek voor de twee. Als afscheid stonden zij samen zes keer in een uitverkocht Ahoy en dat was één groot spektakel, maar ook heel emotioneel. Nick en Simon hebben allebei solonummers uitgebracht en dat is uiteraard een groot succes geworden. Wij hadden niet anders verwacht…

Leuk nieuws

Nick en Simon staan dan wel niet meer samen op een podium, maar hun muziek gaat nooit verloren. Nog dagelijks worden alle hits grijsgedraaid en ook op de radio zijn Nick en Simon nog vaak te horen. Ook bestaat het Instagram-account van Nick en Simon nog. Er wordt niet heel veel op gedeeld, maar vandaag deelden zij een bijzondere foto in hun story. In de Koninklijke 500 staan namelijk vier hits van de twee heren en dat is natuurlijk wel een hele grote eer. Geweldig om te zien!

100%NL Magazine Nick en Simon

Bron: Instagram Nick en Simon en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Nick en Simon

Hele bijzondere dag voor Nick en Simon: '18 jaar geleden'
Hele bijzondere dag voor Nick en Simon: ’18 jaar geleden’
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
ZIEN: 3JS delen foto uit oude doos met Nick & Simon én Jan Smit
Lees alle artikelen over Nick en Simon