sylviemeis_header_instagram
Delen

Niclas Castello over Sylvie Meis: ‘Voor altijd in mijn hart’

Sylvie Meis is vandaag jarig. Ook haar ex-man Niclas zet haar maal al te graag in het zonnetje.

Sylvie Meis

Als we denken aan glamour en luxe denken we natuurlijk aan Sylvie Meis! Nederland leerde Sylvie Meis als VJ bij MTV en TMF en van haar rol als Ice is Costa! en Pista!. In 2003 kreeg Sylvie een relatie met voetballer Rafael van der Vaart. Na twee jaar werd hun liefde bezegeld met een sprookjeshuwelijk. Helaas kwam daar in 2013 een einde aan, toen maakte het stel bekend te gaan scheiden. Samen kreeg het stel een zoon: Damián. Sylvie trouwde jaren geleden opnieuw. Dit keer met Niclas Castello. Kortgeleden maakten de twee bekend te gaan scheiden.

Scheiding

Sylvie en Niclas maakte bekend te gaan scheiden. Zij lieten toen weten: ‘Met pijn in het hart kondigen we aan dat we samen hebben besloten om uit elkaar te gaan. We moeten erkennen dat onze levensstijlen te verschillend zijn voor een toekomst samen.’ Helaas houdt dus hier het liefdessprookje voor Sylvie Meis op.

Nicolas liefdevol naar Sylvie

Toch lijken de twee wel nog liefde voor elkaar te hebben en gaan ze als goede vrienden verder. Zo is Sylvie Meis vandaag jarig en mag alweer 45 kaarsjes uitblazen. Ook Niclas zet haar maar al te graag in het zonnetje op zijn Instagram. Hij deelt een foto van hen samen in zijn Instagram verhaal daarbij schrijft hij: “Wish you all the best, you will be always in my heart.” Je ziet de foto hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Sylvie Meis en Nicolas Castello

Delen

Meer over Sylvie Meis

AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
AAWH: Niclas Castello schrijft bijzondere liefdesboodschap aan Sylvie Meis
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
ZIEN: Pikant kiekje Sylvie Meis zorgt voor ophef en verbazing
Lees alle artikelen over Sylvie Meis