100%NL Magazine Bas en Nicolette actie

Bas en Nicolette openhartig over horrorvakanties “toen werd ik aangevallen door apen, tot bloedens aan toe”

Nicolette en Bas gaan er vaak even tussenuit samen. Zo hebben zij een aantal jaren geleden de gekste dingen meegemaakt op vakanties in het buitenland. Na deze ervaringen zoeken zij het tegenwoordig toch iets dichter bij huis op.

Overstroming in het hotel

Nicolette en bas dachten een romantische vakantie tegemoet te gaan in Londen. Zij zaten in een luxe hotel met monumentale plafonds. Ook de hotelkamer was fantastisch. Bas besloot even te gaan badderen in het luxe losstaande bad. Maar na een tijdje was hij vergeten dat hij de kraan had aangezet. Toen werd er op de deur gebonsd met de boodschap dat het water beneden langs het plafond naar beneden droop! Zelfs een deel van de lobby was afgezet door de wateroverlast. Zo viel het romantische tripje naar London letterlijk in het water.

Apen aanval op Bali

Op een andere trip naar Bali ging het ook mis met Bas. Bas wilde stoer doen voor zijn dochter Lola en ging er met een tros bananen vandoor in het apenbos. Daar waren de apen het alleen niet mee eens en kwamen massaal op hem af. “Tot bloedens aan toe” vertelde Bas. Vervolgens werd hij naar het ziekenhuis gebracht en kreeg hij een zware kuur met meerdere prikken. Eenmaal terug in Nederland werd Bas alsnog ziek. Na een bezoekje aan de dokter bleek hij ook nog toxoplasmose te hebben, door een verkeerde sateetje bij Saté Bali. Geen rabiës, maar wel een voedselvergiftiging. Wat een pech!

Succesvolle vakanties in Nederland

Misschien blijft de familie Smit-van Dam daarom liever dichter bij huis. Zo bezochten zij dit jaar vele mooie plekken in eigen land met het gezin. Ze waren ondersteboven van wat Nederland allemaal te bieden heeft en schreven een boek over hun tripjes in Nederland. Zo kunnen anderen ook genieten van ons prachtige kikkerlandje. Dichter bij huis waren de vakanties iets succesvoller!

Bron: Grazia | Beeld: Instagram