100%NL Magazine Nicolette Kluijver
Zie ook:
Delen

Nicolette Kluijver en ex Joost Staudt herenigd: ‘Super dankbaar’

Het was een spannende avond voor Nicolette gisteravond, want zij wist niet wat of wie zij moest verwachten bij de airport. Het enthousiasme zegt genoeg...

Nicolette Kluijver

Als je denkt aan Expeditie Robinson denk je natuurlijk automatisch aan presentatrice Nicolette Kluijver. De blondine presenteert dit populaire programma al sinds 2014!

Uit haar relatie met plastisch chirurg Joost Staudt heeft Nicolette drie prachtige kinderen: Ana-Sofia, Jesse en Isabella. In februari 2020 werd aangekondigd dat haar huwelijk na acht jaar was gestrand.

Dat een goede gezondheid niet vanzelfsprekend is, dat weet Nicolette Kluijver maar al te goed. De wereld zakte onder haar voeten vandaan toen er longkanker bij haar werd ontdekt. Een zware longoperatie volgde en sindsdien blijft het altijd spannend voor Nicolette.

Verjaardagscadeau

Nicolette en Joost zijn inmiddels geen stel meer, maar zij wonen allebei op Bonaire en zij gaan als vrienden door het leven. Joost wilde haar dan ook graag verrassen met een fantastisch verjaardagscadeau en dat is gelukt. Samen met de kinderen gingen zij naar de airport en daar moest Nicolette wachten op een pakketje. Het werd een heel groot, levend pakketje, want Dennis Weening kwam aangelopen.

‘Ik ben jarig! Wat geef je als cadeau? Een mysterieus pakket?! Het is wel echt het beste verjaardagscadeau ever!!! Super dankbaar om met mijn vriendje (al 18 jaar) mijn verjaardag aan de andere kant van de wereld te mogen vieren! Lief cadeau @drjooststaudt’, schrijft Nicolette. Wat een geweldig cadeau is dit zeg. Heerlijk om het enthousiasme en de blijdschap te zien. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, Nicolette. Geniet van de tijd samen met je beste vriend Dennis!

https://www.instagram.com/reel/Cxw4UUuOx24/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Nicolette Kluijver

Delen

Meer over Nicolette Kluijver

Vermiste hond van Nicolette Kluijver weer terecht: 'Ze liep langs de snelweg'
Vermiste hond van Nicolette Kluijver weer terecht: ‘Ze liep langs de snelweg’
OUCH: Pijnlijk ongeluk voor Nicolette Kluijver
OUCH: Pijnlijk ongeluk voor Nicolette Kluijver
Lees alle artikelen over Nicolette Kluijver