100%NL Magazine Nielson
Zie ook:
Delen

Nielson openhartig over vreemdgaan: ‘Heb het flink verkloot thuis’

Na de vele commotie rondom Nielson en zijn huwelijksproblemen, laat hij nu weten hoe het met hem en zijn vrouw gaat.

Nielson

Vanaf jongs af aan was Nielson al druk bezig met muziek. In 2012 besloot hij om mee te doen aan de talentenjacht De beste singer-songwriter van Nederland. Ondanks dat Nielson er niet met de winst vandoor ging, scoorde hij wel een hit met Beauty & de Brains.

Vanaf dat moment ging het hard! In 2014 bracht hij zijn eerste album uit, die op de tweede plaats in de Nederlandse albumlijst eindigde. Vorig jaar was Nielson ook een van de deelnemers van de Beste Zangers.

Huwelijksproblemen

Nadat eind vorig jaar aan het licht kwam dat Nielson een scheve schaats had gereden, was hij één van de meest besproken artiest in Nederland. Er was volgens hem veel om op te lossen, maar de zanger gaat er vanuit dat dit goed gaat komen. Aan RTL Boulevard vertelt hij over deze situatie en het feit dat hij het ‘flink verkloot’ heeft. ‘Ik heb iemand van wie ik heel veel houd, heel veel pijn gedaan. Ik loop er niet van weg. Ik ga het ownen, ik ga er niet allemaal doekjes omheen winden. Dit is wat het is en ik ben getrouwd, en mijn focus ligt nu heel logisch op mijn vrouw. Er is nog steeds heel veel liefde.’, vertelt hij openhartig.

Zoeken naar een weg

Nielson is al jaren gelukkig met zijn vrouw Hanna, waarmee hij in 2016 trouwde. Na het nieuws over zijn vreemdgaan van afgelopen december, is Nielson nog altijd met zijn vrouw samen. ‘Ik zit nu in de situatie dat ik daar verantwoordelijkheid voor probeer te nemen. Ik heb geluk met een vrouw die me heel goed kent en die me ook de gelegenheid geeft om me die verantwoordelijk te laten nemen. We zijn aan het zoeken naar een weg hieruit samen’, laat hij weten. Hopelijk komen Nielson en Hanna hier sterker uit en gaan zij een mooie toekomst tegemoet.

Bron en Beeld: RTL Boulevard.

Delen

Meer over Nielson

GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen 'Het heeft tijd nodig'
GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen ‘Het heeft tijd nodig’
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Lees alle artikelen over Nielson