100%NL Magazine Nienke Plas
Zie ook:
Delen

Nienke Plas deelt gezondheidsupdate van dochtertje Harley

Op Instagram deelt Nienke Plas een gezondheidsupdate van haar dochtertje Harley.

Nienke Plas

Zangeres, presentatrice, YouTube-ster maar bovendien vooral heel erg grappig: Nienke Plas! Iedere week neemt Nienke haar volgers mee in haar dagelijks leven door middel van een vlog. En wie de vlogs van Nienke regelmatig bekijkt weet het al: maar het is iedere keer weer smullen. Voorheen deelde Nienke veel foto’s en video’s waarop Frenky Dean in beeld te zien was, maar dit doet zij al een tijdje niet meer.

Dochtertje Harley

Samen met haar man Resley Stjeward heeft Nienke drie prachtige kinderen: Frenky-Dean, Novi-Jaxx en Harley. Begin dit jaar kregen Nienke en Resley de schrik van hun leven toen ze erachter kwamen dat Harley een hartafwijking heeft. Harley werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht, ze onderging een hartoperatie en moest lang herstellen. Gelukkig gaat het vandaag de dag heel goed met Harley en groeit het meisje als kool. Nienke brengt haar kinderen onherkenbaar in beeld, maar toch deelde ze laatst een zeldzaam kiekje van haar dochter, wat een schatje!

Gezondheidsupdate

Gisteren deelde Nienke met haar volgers een gezondheidsupdate van haar kleine meid.  ‘All good here’, schrijft Nienke bij een kiekje van Harley. Wat goed om te horen! Dat zal een hele grote opluchting zijn voor Nienke en Resley.

Bron en Beeld: Instagram Nienke Plas

Delen

Meer over Nienke Plas

Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
Tienduizenden likes voor vakantiefoto van Nienke Plas en haar drie kinderen
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto's met haar dierbaarste bezit
MOOI: Nienke Plas deelt verjaardagsfoto’s met haar dierbaarste bezit
Lees alle artikelen over Nienke Plas