LOVE IS IN THE AIR: Jochem Myjer deelt foto van nieuwe liefde
Zie ook:
Delen

LOVE IS IN THE AIR: Jochem Myjer deelt foto van nieuwe liefde

Na ruim een jaar vrijgezel te zijn geweest, is Jochem Myjer opnieuw verliefd geworden. Dit maakte de romanticus op Valentijnsdag bekend.

Jochem Myjer

Presentator en kokmiek Jochem Myjer heeft vaak de lachers op zijn hand. Of het nu is wanneer hij zelf een domme fout maakt of in het theater staat, mensen krijgen spontaan een glimlach op hun gezicht.

Gescheiden

In 2017 stapte Jochem Myjer in het huwelijksbootje met Marloes. De twee waren sinds 2006 een koppel. Aan dit sprookje kwam eind 2022 een einde, toen Jochem en Marloes bekendmaakten al een tijdje uit elkaar te zijn. Samen kregen zij twee kinderen: Melle en Limoni.

Nieuwe liefde

Jochem is ruim een jaar vrijgezel geweest, maar hij heeft opnieuw zijn hart aan iemand verloren en dat is geweldig om te zien. Op Valentijnsdag deelde hij een foto in zijn Instagramstory. Wij zien zijn nieuwe vriendin en het schilderij Meisje met de parel. ‘Twee liefdes op 1 foto. Happy Valentine. #eennieuwelenteeennieuwbegin’, schrijft Jochem erbij. Wat een mooi nieuws is dat zeg. Wij wensen het stel heel veel geluk.

100%NL Magazine Jochem Myjer

Bron en Beeld: Instagram Jochem Myjer

Delen

Meer over Jochem Myjer

Jochem Myjer openhartig over lijdensweg: 'Blijft heel zwaar'
Jochem Myjer openhartig over lijdensweg: ‘Blijft heel zwaar’
Jochem Myjer over heftig auto-ongeluk: 'Een hele nare achtbaan'
Jochem Myjer over heftig auto-ongeluk: ‘Een hele nare achtbaan’
Lees alle artikelen over Jochem Myjer