100%NL Magazine Boer Haico en Ellen
Zie ook:
Delen

LEZEN: Nieuwe liefde voor Boer zoekt vrouw-Haico

Onlangs werd bekendgemaakt dat Haico en Ellen een punt achter hun relatie hadden gezet, maar nu is hij opnieuw gelukkig in de liefde.

Boer zoekt Vrouw

Al sinds 2004 is het programma Boer zoekt Vrouw een groot succes binnen Nederland. Yvon Jaspers is het gezicht van dit programma en zij probeert ieder seizoen meerdere boeren te koppelen. Dit met veel succes, want er zijn al veel Boer zoekt vrouw-bruiloften geweest en er zijn al veel Boer zoekt vrouw-kinderen geboren.

Boer Haico en Ellen

Het afgelopen seizoen heeft heel Nederland kunnen zien dat boer Haico en Ellen hun relatie na de opnames een kans wilden geven. De twee leken het heel goed met elkaar te kunnen vinden, maar helaas is er toch een einde gekomen aan deze relatie. Op de website van Boer zoekt vrouw was onlangs te lezen: ‘In de afgelopen maanden hebben we elkaar beter leren kennen en zijn we nu tot het besluit gekomen dat we helaas niet zo goed bij elkaar passen als we zo graag hadden gehoopt en gedacht’, aldus Haico en Ellen. ‘We zijn elkaar erg dankbaar voor dit mooie avontuur en hebben nog steeds goed contact met elkaar.’

Nieuwe liefde

Op de website van Boer Zoekt Vrouw zijn momenteel nog steeds updates te lezen over de boeren die het afgelopen seizoen mee hebben gedaan. Ook over Haico is het een en ander te lezen. Hij deelt dan ook het geweldige nieuws dat er een nieuwe liefde in zijn leven is. Over de nieuwe liefde van Haico is nog niet heel veel bekend en het is nog pril. Wat wij tot nu toe weten, is dat Haico’s liefje Linda heet en dat zij uit Nijmegen komt. Hopelijk deelt hij binnenkort meer over Linda. Het is Haico meer dan gegund!

Bron en Beeld: Grazia en Shownieuws

Delen