Nieuwe liefde voor Montana Meiland? 'Helemaal hoteldebotel'
Zie ook:
Delen

Nieuwe liefde voor Montana Meiland? ‘Helemaal hoteldebotel’

Aan het blad Weekend laat Montana weten hoe het nu met haar relatiestatus zit. Is er een nieuwe liefde in haar leven?

Montana Meiland

Montana Meiland is de oudste dochter van Martien en Erica Meiland. Ook heeft Montana nog een jonger zusje: Maxime. Het gezin Meiland is wellicht een van de meest besproken families van Nederland, naast de Hazes-familie natuurlijk. Het lijkt erop dat alles wat de Meilandjes aanraken verandert in goud, zó succesvol is de hele familie.

Breakup

Tot groot verdriet van Dirk kwam er eind 2022 een einde aan de 8-jarige relatie van Dirk en Montana. Voor Dirk een grote klap. Eerder liet hij hierover weten aan Weekblad Privé: ‘Eerst dacht ik nog: ze komt er wel op terug. Maar ze was heel serieus toen ze zei dat ze er een punt achter wilde zetten.’ De breuk is ook echt definitief geweest en het stel is niet meer terug bij elkaar gekomen. Montana is net als haar ouders een echte aanpakker dus ze kocht een nieuwe woning en knapte die helemaal op. En het resultaat mag er zijn, haar woning ziet er waanzinnig uit! Gluren in de nieuwe woning van Montana? Dat doe je hier!

Nieuwe relatie

Waar Dirk heel veel moeite lijkt te hebben met de breuk, lijkt het erop dat Montana er wat makkelijker mee om gaat. Aan het blad Weekend laat ze weten hoe het vrijgezellenleven haar nu bevalt én of er al een nieuwe liefde in haar leven is.

Montana: ‘Misschien loop ik volgende week wel iemand tegen het lijf van wie ik helemaal hoteldebotel ben.’ Zo te horen is er dus nog geen nieuwe man in het leven van Montana. Waar ze op valt? ‘Gewoon iemand met wie het klikt en dat het gewoon werkt zonder gedoe.’

Dirk en Montana hadden maar liefst 8 jaar een relatie, dus het is niet gek dat Montana haar ex-geliefde soms nog een beetje mist. ‘Wanneer ik nieuwe ideetjes heb of als ik iets met iemand wil overleggen. Dingen gebeuren vast met een reden, denk ik dan.’

Bron: Weekend, Beeld: Instagram Montana Meiland

Delen

Meer over Montana Meiland

Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
FOTO: Montana Meiland showt haar lange benen in kort, roze jurkje
FOTO: Montana Meiland showt haar lange benen in kort, roze jurkje
Lees alle artikelen over Montana Meiland