100%NL Magazine Rico Verhoeven
Zie ook:
Delen

FOTO: Is dit de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven?

Het lijkt erop dat Rico Verhoeven opnieuw de liefde heeft gevonden! Is dit de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven?

Mogelijk nieuwe vriendin van Rico Verhoeven

De geruchtemolen draaide al een tijdje op volle toeren. Zo zou er eerst sprake zijn van een relatie met niemand minder dan Yolanthe Cabau, toch werd er de laatste tijd ook vaak de naam van influencer Naomy van Beem. Weekblad Weekend verklaarde dat zij van een bron hadden vernomen dat Naomy’s witte auto wel heel vaak voor de deur bij Rico stond…

Na uitgelekte foto’s van een zonnige vakantie in Marbella lijkt het dan toch echt zo te zijn. Shownieuws heeft de exclusieve foto’s waarbij we Naomy en Rico wel heel close met elkaar zien zitten. Zo smeert Naomy Rico in met zonnebrand.

De foto’s van Naomy en Rico zie je hier.

Scheiding van Jacky Duchenne

Vorig jaar februari kwam het droevige nieuws naar buiten dat Rico Verhoeven en Jacky Duchenne na een relatie van 13 jaar uit elkaar zouden gaan.

Aan het AD liet Rico weten heel erg verdrietig te zijn. ‘Ik kon het alleen even loslaten als ik aan het trainen was, dat was de plek waar ik me volledig vrij voelde. Maar zodra ik weer in de auto stapte om naar huis te rijden, ging het weer malen in mijn hoofd.’

Kinderen

Rico en Jacky hebben samen drie kinderen: Jazlynn, Mikayla en Vince. Begin dit jaar werd zijn jongste dochter Jazlynn alweer 6 jaar oud. “Mooie Jazzy… de tijd is omgevlogen, maar vandaag ben je alweer 6 jaar geworden. Ik hou ontzettend veel van je en ben zo trots”, schreef Rico op Instagram.

Rico ziet zijn kinderen tegenwoordig veel minder nadat zijn vriendin en hij uit elkaar gingen. Afgelopen september zei hij nog in een interview met Radio 538 dat hij zijn kinderen ontzettend mist. Voorheen kon hij zijn kinderen ‘altijd nog een kus geven’ voor het slapen gaan, maar dat zit er nu niet meer in.

Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Rico Verhoeven

FOTO: Is dit de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven?
FOTO: Is dit de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven?
Rico Verhoeven over moeilijke break-up: 'Het voelt gewoon als een verlies'
Rico Verhoeven over moeilijke break-up: ‘Het voelt gewoon als een verlies’
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Binnenkijken in de miljoenenvilla van Rico Verhoeven
Lees alle artikelen over Rico Verhoeven