100%NL Magazine De Bauers
Zie ook:
Delen

WHAT!? Groot en geweldig nieuws voor De Bauers

Iets wat de familie Bauer waarschijnlijk nooit aan zag komen, wordt nu werkelijkheid. Wat een prachtig nieuws is dit zeg.

De Bauers

De Bauers is een realitysoap over het leven van Frans Bauer. Hij werd vroeger samen met zijn vrouw en kinderen gevolgd en dit tot grote enthousiasme van volgers en fans. Het programma was destijds een grote hit, werd wekelijks door miljoenen mensen bekeken en zij wonnen in 2004 zelfs de Gouden Televizier-Ring. Dit is alweer twintig jaar geleden, dus het werd tijd voor nieuwe afleveringen. Vorige maand begon het nieuwste seizoen en het is wederom een groot succes.

Groot nieuws

Vanavond is alweer de laatste aflevering van De Bauers op televisie te zien. Wekenlang heeft heel Nederland kunnen smullen van de afleveringen en binnenkort kunnen onze zuiderburen er ook van genieten, want Het Laatste Nieuws heeft bekendgemaakt dat het programma is verkocht aan België. 20 jaar geleden waren De Bauers ook al te zien in België en vanaf 11 juni aanstaande zal het nieuwste seizoen te bewonderen zijn.

Dit had de familie Bauer nooit durven dromen. Echt geweldig en zo verdiend. Wij hopen stiekem dat er nóg een seizoen komt. 😉

Bron en Beeld: Het Laatste Nieuws

Delen

Meer over Frans Bauer

HI-LA-RISCH! Frans Bauer tovert zichzelf om tot ware hunk
HI-LA-RISCH! Frans Bauer tovert zichzelf om tot ware hunk
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska's zoon komt uit
MOOI: grootste droom van Frans en Mariska’s zoon komt uit
Lees alle artikelen over Frans Bauer

Meer over Mariska Bauer

WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
WAUW: Mariska Bauer verbluft volgers met nieuw kapsel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
LEZEN: Frans Bauer weer vrijgezel
Lees alle artikelen over Mariska Bauer