100%NL Magazine Nikkie Plessen
Zie ook:
Delen

KA-CHING: Zoveel vraagt Nikkie Plessen voor een gesponsorde post op Instagram

We weten allemaal dat Instagram een big business is. Vooral als je veel volgers hebt zijn veel grote bedrijven bereid om voor een gesponsorde post diep in de buidel te tasten. Benieuwd wat Nikkie Plessen voor een gesponsorde post op Instagram vraagt?

Kostenplaatje Instagram Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is naast moeder, model, presentatrice, modeontwerpster vooral onderneemster. Het ondernemen heeft Nikkie geen windeieren gelegd. Ze heeft inmiddels een gigantisch imperium opgebouwd waar veel startende ondernemers jaloers op zullen zijn.

Vanuit die rol schuift Nikkie Plessen aan als investeerder in het programma Dragons’ Den. Tijdens dit programma proberen startende ondernemers de investeerders over te halen met hun product of idee.

Tijdens de uitzending van afgelopen donderdag probeerden twee jonge jongens hun koffiecups te verkopen. Nikkie was vanaf het eerste moment al geïnteresseerd in het product en bood 150.000 euro voor 30 procent van hun bedrijf. Maar dat was niet alles, ‘Daar krijg je ook mijn online bereik bij’, vertelde Nikkie. Met maar liefst meer dan een half miljoen volgers op Instagram weet ze dagelijks ontelbaar veel mensen te bereiken via Instagram. En dat is best wat waard, dat blijkt. Want vrij snel daarna geeft Nikkie aan dat ze per gesponsorde post op Instagram 30.000 euro vraagt. WOW!

Woning

Aan het Amsterdamse Vondelpark woont Nikkie Plessen samen met haar man Ruben en twee kinderen. In een prachtig, dubbel herenhuis.

Het monumentale pand aan het Vondelpark telt maar liefst 5 verdiepingen, heeft een dakterras met jacuzzi , een lift én een tuin. Een droom om in te wonen. Nikkie heeft het huis met zoveel klasse en stijl ingericht, dat zie je meteen op de foto’s.

Beeld: Instagram Nikkie Plessen, Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Nikkie Plessen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: 'Echt ordinair'
Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen