100%NL Magazine Nikkie Plessen
Zie ook:
Delen

Nikkie Plessen ontvangt veel kritiek onder video: ‘Echt ordinair’

Nikkie promoot graag haar eigen kleding en het staat haar allemaal heel goed. Toch ontvangt zij nu veel haatreacties onder een zomer outfit.

Nikkie Plessen

Van een jonge actrice tot aan een zeer succesvol zakenvrouw: Nikkie Plessen heeft het allemaal. Toen zij in 2011 besloot om haar eigen kledinglijn NIKKIE te lanceren had ze nooit kunnen dromen wat voor imperium ze in de loop der jaren zou opbouwen. Volgens Quote heeft Nikkie een persoonlijk vermogen van maar liefst €28 miljoen euro. WOW!

Kritiek

Nikkie is als modeontwerpster trots op alle outfits die zij maakt en uitbrengt en het fijne is dat alles ook práchtig staat bij Nikkie zelf. Deze week deelde Nikkie een video van een lichte zomer outfit. Het broekrokje wat zij draagt, ook wel skort genoemd, is ietwat kort. Hier ontvangt Nikkie heel veel kritiek op. Zo schrijven wat mensen: ‘Vreselijk, veel te kort en staat zo niet netjes. Maar ieder z’n ding’, ‘Al kun je het hebben, vind ik het niet mooi. Echt ordinair.. Sorry’ en ‘Ordinair. Leuk voor meiden van 18. Maar niet voor ouderen.’

Gelukkig zijn er ook genoeg volgers die de outfit wel mooi vinden. ‘Hij is fantastisch en zit nog eens heerlijk ook’ en ‘Jij kan dit heel goed dragen. love it!’, is een greep uit de positieve reacties. Het staat Nikkie inderdaad heel goed. Wat is het toch een prachtige vrouw!

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Plessen

Delen

Meer over Nikkie Plessen

HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
HILARISCH: Nikkie Plessen en dochter spreken irritaties uit aan elkaar
GEWELDIG: Nikkie Plessen beleeft onvergetelijke dagen met gezin
GEWELDIG: Nikkie Plessen beleeft onvergetelijke dagen met gezin
Lees alle artikelen over Nikkie Plessen