100%NL Magazine Noa Vahle
Zie ook:
Delen

Duizenden likes voor práchtige foto Noa Vahle in de sneeuw

Van Noa's foto's krijgen wij altijd een glimlach op ons gezicht. Op dit kiekje straalt zij weer en dat is zo mooi om te zien.

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Overspoeld met lieve reacties

Noa ontvangt dagelijks de liefste reacties op alle foto’s die zij deelt, want het zijn altijd leuke en positieve kiekjes, waar iedereen een lach van op zijn of haar gezicht krijgt. Dit keer is het een foto in de sneeuw, waarop Noa heel hard aan het lachen is. ‘Gezellig plaatje. Word je blij van’, ‘Blijf alsjeblieft zo als je bent … Een super leuk mens’ en ‘Inlijsten en aan de muur !!!!’, is een greep uit de reacties. Wij zijn het er helemaal mee eens, want Noa is een hele leuke, knappe meid.

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle

Delen

Meer over Noa Vahle

Duizenden likes voor práchtige foto Noa Vahle in de sneeuw
Duizenden likes voor práchtige foto Noa Vahle in de sneeuw
Noa Vahle overspoeld met reacties en likes na delen van vakantiefoto's
Noa Vahle overspoeld met reacties en likes na delen van vakantiefoto’s
Johan Derksen geeft Noa Vahle vaderlijk advies:
Johan Derksen geeft Noa Vahle vaderlijk advies: “Heel onverstandig”
Lees alle artikelen over Noa Vahle