Noa Vahle is klaar voor volgende stap met haar grote liefde
Delen

Noa Vahle is klaar voor volgende stap met haar grote liefde

Noa is dolgelukkig met haar grote liefde Tim en is klaar voor de volgende stap!

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Tim de Wild

Noa is heel erg gelukkig met haar vriend Tim. De twee leerden elkaar vorig jaar november kennen op de afterparty van de filmpre-mière van Alles op Tafel van Linda de Mol. ‘We raakten aan de praat, voegden elkaar toe op Instagram en gingen op date.” Tim de Wild, die zelf als freelance tv-producer werkzaam is, kijkt vol trots naar de verrichtingen van zijn vriendin. Ook tijdens de Televier-Ring gala keek hij glunderend naar zijn vriendin.

Volgende stap

Noa vertelt aan de Story dat ze klaar is voor een volgende stap. “We zijn nu anderhalf jaar samen,’ vertelt ze. ‘En alles aan hem is leuk. Kijk maar naar hem, ik vind hem ook zo knap. Ik word heel vrolijk wanneer hij de kamer in komt lopen.’ Verder zegt ze dat het samen vaak over samenwonen hebben. ‘We hebben het de laatste tijd regelmatig over samenwonen. Dat zou ik best met hem willen.’ Wij vinden het een heel leuk stel en wensen ze veel geluk samen!

https://www.instagram.com/p/CwFHKs3oSLm/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron: Story, Beeld: Instagram Noa Valhe

Delen

Meer over Noa Vahle

LEZEN: Noa Vahle reageert op seponering Jeroen Rietbergen
LEZEN: Noa Vahle reageert op seponering Jeroen Rietbergen
Noa Vahle deelt prachtig nieuws 'ZIN IN!!!'
Noa Vahle deelt prachtig nieuws ‘ZIN IN!!!’
Lees alle artikelen over Noa Vahle