100%NL Magazine Noa Vahle
Zie ook:
Delen

Noa Vahle overspoeld met reacties en likes na delen van vakantiefoto’s

Noa geeft ons een kijkje in haar vakantiealbum en het ziet er werkelijk prachtig uit. Noa vermaakt zich prima zo te zien.

Noa Vahle

Noa Vahle is een Nederlandse sportpresentatrice en verslaggeefster. Zij was in 2021 al te zien in het programma HLF8, waar zij een eigen sportrubriek kreeg in het programma van haar neef, Johnny de Mol. Bij het grote publiek werd Noa bekend toen zij verslag deed van het WK in Qatar voor het SBS-programma De Oranjewinter, de spin-off van Vandaag Inside. Noa kreeg veel lovende reacties, want zij presenteerde onwijs goed. De genen van haar moeder dus.

Bijzondere vakantiefoto’s

Noa geniet al dagen van een heerlijke en vooral welverdiende vakantie in Thailand. Het zonnetje schijnt en Noa straalt. Op Instagram deelt de presentatrice wat vakantiefoto’s en het ziet er echt geweldig uit. Noa wordt dan ook overspoeld met lieve reacties en heel veel likes. Na deze bijzondere vakantie komt Noa vast en zeker uitgerust terug en is zij weer klaar om te presenteren. Wij kunnen niet wachten om haar weer op tv te zien, want Noa is echt een talent.

Bron en Beeld: Instagram Noa Vahle

Delen

Meer over Noa Vahle

Duizenden likes voor práchtige foto Noa Vahle in de sneeuw
Duizenden likes voor práchtige foto Noa Vahle in de sneeuw
Johan Derksen geeft Noa Vahle vaderlijk advies:
Johan Derksen geeft Noa Vahle vaderlijk advies: “Heel onverstandig”
Lees alle artikelen over Noa Vahle