Ferry en Noëlle Somogyi
Zie ook:
Delen

Noëlle Somogyi laat dochter’s droom uitkomen: ‘we gingen echt!’

Wanneer je als kind je idolen iedere dag op tv ziet, is het natuurlijk extra bijzonder om deze in het echt te mogen zien. Noëlle en Ferri namen hun drie kinderen daarom een weekend mee naar de Efteling.

Efteling

Niet alle kinderen zijn onder de indruk van Langnek, Holle Bolle Gijs en Pardoes, maar voor veel jongeren is een bezoekje aan de Efteling een magische en bijzondere dag. Zo ook voor Noëlle en Ferri Somogyi’s dochter Véda. Het gezin verbleef zelfs een heel weekend op het park. ‘Altijd op tv naar Jokie en Jet en Efteling onerides kijken en nu was het zo ver; we gingen echt!’, schrijft Noëlle onder de fotoreeks. ‘Véda heeft haar ogen uitgekeken en bijna altijd goed geluisterd’.

Herinnering

Niet alleen hun oudste dochtertje was mee. Ook de tweelingjongens keken hun ogen uit afgelopen weekend. ‘Voor de jongens was ik een beetje zenuwachtig want die hebben echt hun beweging nodig, maar in de wachtrijen in de draagzak waren ze zo zoet, die hebben natuurlijk nooit zoveel mooie kleuren en lichtjes gezien overal! Nu zijn ze he-le-maal uitgeteld en hoewel ze zich hier later niet veel van zullen herinneren (of flardes) hebben we ze zo zien genieten van alles’.

Aandenken

Noëlle deed dit alles niet alleen voor de kinderen. Zelf is zij ook gek op het park en daarom is zij, toen de kinderen sliepen, zelf nog een rondje door het park gegaan. Ferri vond het niet erg om in de kamer te blijven, want die deed het volgens haar toch alleen maar voor het geluk van de kids. Als aandenken aan dit weekend kreeg Véda nog een Pardoes staf mee naar huis. Dit speelgoed, wat veel geluid maakt, draagt zij graag de hele dag bij zich, terwijl een ontmoeting met Pardoes niet echt goed in de smaak viel. ‘Ze vond ‘m doodeng trouwens, mocht zeker niet te dichtbij komen’, eindigt zij haar bericht.

Bron en Beeld: Instagram Noëlle Somogyi

Delen