100%NL Magazine Goldband
Zie ook:
Delen

Noodgeval: Gaat Goldband uit elkaar?

We kunnen al een tijdje niet meer om de populaire band Goldband heen. Ze zijn zeer succesvol en winnen prijs na prijs. Toch zijn er geluiden over solocarrières en maken fans zich zorgen. Betekent dit het einde van Goldband?

Goldband uit elkaar

De toekomst van de in 2019 opgerichte Haagse popgroep Goldband lijkt onzeker na een interview voor het magazine &C. Ooit is er bij aanvang van hun avontuur met elkaar afgesproken dat ze in ieder geval drie jaar bij elkaar zouden blijven als band. Die drie jaar is bijna voorbij en de spanning stijgt.

Onderwerp vermijden

“Dit is een onderwerp dat we de laatste paar maanden heel bewust maar even niet hebben besproken, omdat het zoveel spanningen oplevert”, bekent Boaz tegenover het tijdschrift. Moeten we ons zorgen maken?

Geruststelling

Gelukkig hoeft niemand zich volgens Milo nog druk om te maken. “Nee, voorlopig hoef je daarin niets te verwachten. De afspraken zijn niet zo duidelijk meer.” Karel, de grote liefde van Maan, laat zich erover uit: “Het is niet heel gek om meer ambities te hebben, maar we zijn ook pas drie jaar bezig en kijk waar we al staan. Ik ben nog helemaal content.”

 

Delen

Meer over Goldband

Heel mooi nieuws voor tortelduifjes Maan en Karel Gerlach
Heel mooi nieuws voor tortelduifjes Maan en Karel Gerlach
OEHLALA: Karel Gerlach verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Karel Gerlach verbluft volgers met afgetraind lichaam
Lees alle artikelen over Goldband