100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes

Emma Heesters haar volgers verrast door een ontblote foto te delen waarin ze gehuld is in een traditionele Indiase outfit.

Emma Heesters

Ze is een stralende verschijning met een ongekend talent: zangeres Emma Heesters. Haar muzikale reis begon op YouTube, waar haar unieke stem gelijk opviel. Het leverde haar uiteindelijk een plek op in het programma ‘Beste Zangers’, wat tegelijkertijd het startschot is geweest voor haar carrière. Haar populariteit is niet alleen immens in Nederland, maar ook daarbuiten. Zo is ze een grote ster in India!

Indiase fans

Emma Heesters heeft haar volgers verrast door een gedurfde foto te delen waarin ze te zien is in een traditionele Indiase outfit, waarbij ze een vleugje sensualiteit toevoegt aan haar eerbetoon aan de Indiase cultuur. Bij de foto schrijft ze: “‘Eerbetoon aan mijn volgers uit India’. De Nederlandse zangeres herinnerde haar fans eraan dat vier jaar geleden haar eerste Bollywood-vertaling (Shayad) werd geüpload, en ze was overweldigd door de liefde die ze sindsdien heeft ontvangen. Ze uitte haar dankbaarheid voor de steun en benadrukte haar passie voor andere culturen, vooral voor de Indiase cultuur, die haar creativiteit voedt en haar muzikale horizon verbreedt. Emma hintte ook naar haar plannen om in andere talen te zingen, wat haar volgers met spanning in afwachting houdt. Je ziet de foto hieronder.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters

Delen

Meer over Emma Heesters

ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
ZIEN: Emma Heesters viert 30e verjaardag van haar vriend in een nietsverhullende, doorschijnende jurk
OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
Lees alle artikelen over Emma Heesters