O'G3NE maakt opnieuw een thuis isolatie video die viral gaat!
Zie ook:
Delen

O’G3NE maakt opnieuw een thuis isolatie video die viral gaat!

Ook de zussen van O'G3NE zitten op dit moment in thuis isolatie maar toch blijven ze doen wat ze het liefste doen: zingen!

O’G3NE kennen we natuurlijk allemaal en bestaat uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley. Omdat Amy tot de risicogroep behoort zit zij in zelfisolatie en dus zijn de drie zussen allemaal gescheiden van elkaar. Om toch samen blijven te kunnen zingen hebben de meiden daar iets op bedacht! Los van elkaar en met oortjes in zingen zij een lied, wat ze dan later weer monteren tot een gezamenlijk lied. En het resultaat is werkelijk prachtig! We kunnen er geen genoeg van krijgen.

Twee weken geleden plaatsten de zussen een video van het nummer Bohemian Rhapsody van Queen en die ging helemaal viral. Zelfs het officiële account van Queen repostte het lied van de meiden! Echt te gek!

Deze week hebben ze ook weer een topvideo geplaatst, dit keer met een medley van de Bee Gees en geloof ons, je blijft niet stil zitten op je stoel! De Medley is gisteren geplaatst en nu al meer dan 57 duizend keer bekeken! Wat vinden jullie van de medley?

Bron en Beeld: Instagram O'G3NE

Delen

Meer over OG3NE

OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft
OG3NE-zangeres Lisa straalt op bruiloft “My heart is so full”
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: 'Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig'
Mooi nieuws voor OG3NE-zangeres Lisa: ‘Ik zit op een roze wolk. Ik ben zo gelukkig’
Lees alle artikelen over OG3NE