Olcay: ‘ik vind het moeilijk om met een bekend iemand te daten’
Zie ook:
Delen

Olcay: ‘ik vind het moeilijk om met een bekend iemand te daten’

In onze nieuwe maart-april editie spraken we Gerard Joling en Olcay Gulsen over hun liefdesleven. Onlangs werd bekend dat Olcay aan het daten is met Ruud de Wild en ze vertelt ons dat ze het heel moeilijk vindt om met een bekend iemand te daten. Gerard Joling daarentegen gelooft niet in monogamie. Wij geven je een kijkje in het liefdesleven van Olcay en Gerard.

Olcay: “Ik heb gemerkt dat ik het moeilijk vind om met een bekend iemand te daten. Dan wordt het maal twee uitvergroot. Als je met een onbekend iemand gaat, vind ik het wel meevallen. Herken jij dat?”

Gerard: “Als je met twee bekende gezichten ergens binnenkomt, is het meteen: is het een vergadering, een zakelijke bespreking of zijn ze verliefd? Mensen willen zo graag iets schrijven, of je ziet een foto terug in de media. Ik heb geen zin om mezelf te verdedigen. Als ik een leuk type tegenkom mag iedereen het weten, maar niet gelijk na de eerste date. Ik vind het een beetje goedkoop als ik collega’s zie met een nieuw vriendje of vriendinnetje en vier maanden later is het weer over. Het kan ook gewoon rustig. Neem niet gelijk diegene mee op de rode loper, maar kijk hoe het gaat en hoe het voelt.”

Olcay: “Ik hou echt niet van vreemdgaan.”

Gerard: “Ik geloof niet in monogamie. Bij mannen al helemaal niet. Ik zie het om me heen, ook in de business. Het is gewoon een circus. Ik wil niet iedereen over een kam scheren. Mijn moeder is 40 jaar getrouwd geweest en heeft nu al 22 jaar een vriend. Dat zijn natuurlijk wel oudere mensen. Het vlees is zo zwak en verleidingen liggen om de hoek. Het is net als een glas wijn, je wilt niet meer drinken, je denkt: ik word er dik van en het is gisteravond ook al
bal geweest. Uiteindelijk zit je ergens en denk je: toch maar een wijntje, maar het is nooit één wijntje…”

Olcay: “Ik ben drie keer verloofd geweest, maar nooit getrouwd.”

Gerard: “Ik ben vier keer getrouwd geweest en zes keer gescheiden. Haha, nee hoor, ik ben nooit getrouwd geweest. Ik heb niets met het homohuwelijk. En nu schop ik waarschijnlijk heel veel mensen tegen het zere been, maar ik bedoel het niet lullig. Ik ben blij dat het kan. Maar ik heb nog het Julie Andrews-moment voor me. In die kerk, een lange sleep met Avé Maria en dan denk ik: dat moeten toch een man en een vrouw zijn.”

Olcay: “Vroeger dacht ik: op mijn 25ste ben ik getrouwd. Maar nu moet ik er niet aan denken. Maar stel dat ik zou trouwen, dan zou dat heel impulsief en snel gaan.
Ik ben niet het type dat daar 7 à 8 maanden naar toe gaat leven en
alles gaat organiseren.”

Lees het hele interview met Olcay en Gerard in het nieuwe 100%NL Magazine!

 

Delen