100pmagazine_olcay
Zie ook:
Delen

Olcay Gulsen vertelt eerlijk: ‘Het gaat echt niet goed…’

Op Instagram deelde Olcay iets minder leuk nieuws met haar volgers. Het gaat even niet zo goed met haar.

Olcay Gulsen

Olcay Gulsen is een voormalig modeontwerpster, ondernemer en presentatrice. Olcay nam in 2009 het modemerk SuperTrash over. In 2010 was het kledingmerk zelfs in 24 landen te koop. In 2018 ging het bedrijf helaas failliet.

Olcay heeft de laatste jaren ook verschillende tv-klussen aangenomen. Zo was ze te zien in het Beter laat dan nooit, Boxing Stars en was ze sinds 2014 regelmatig te zien aan de desk van RTL Boulevard als deskundige. In 2020 was Olcay te zien in haar eigen docuserie Olcay & Huiselijke geweld. Vorig jaar was zij samen met Ruud de Wild te zien in hun eigen documentaire Ruud & Olcay. Het stel maakten kort daarna bekend uit elkaar te zijn.

Het gaat niet goed

Gisterochtend plaatste Olcay een foto waarop te zien was dat zij besmet is met de griep. Helaas werd zij steeds zieker en gisteravond plaatste zij een foto vanuit bed. ‘Locatie: still in bed.. En het gaat echt niet goed… Ik ben zo ziek maar verveel me en bedacht me dat ik van mijn beddengoed wellicht de jurk van Kim K van gisteren Vanity Fair zou kunnen maken.. Ik ben duidelijk ziek + delulu’, schrijft zij erbij. Vervolgens deelt zij een foto van Kim Kardashian in de jurk waar zij het over heeft. ‘Dat hoesten en niet slapen is killing me softly’, eindigt Olcay. Hopelijk wordt zij snel beter, want een griepje is nooit fijn…

100%NL Magazine Olcay Gulsen

Bron en Beeld: Instagram Olcay Gulsen

Delen

Meer over Olcay Gulsen

Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
Deze wereldbekende oud-voetballer is de ex van Olcay Gulsen
VIDEO: Olcay Gulsen deelt langverwachte hometour!
VIDEO: Olcay Gulsen deelt langverwachte hometour!
Lees alle artikelen over Olcay Gulsen