100%NL Magazine Eva Over Mijn Lijk
Zie ook:
Delen

OML-Eva schrijft emotioneel: ‘IK HEB WEER LANG HAAR’

Maanden ging Eva met weinig tot geen haar door het leven, dus dit moment was extra emotioneel en bijzonder voor deze powervrouw.

Eva

Één van de dappere kandidaten uit het laatste seizoen van Over Mijn Lijk is de goedlachse Eva Hermans-Kroot. Ze is nog maar 25 jaar oud, maar strijdt al jaren tegen de genadeloze ziekte longkanker. Een heftige en oneerlijke strijd, die door de makers van Over Mijn Lijk op een mooie maar tegelijkertijd pijnlijke wijze in beeld is gebracht.

Tijdens de afleveringen van Over Mijn Lijk bleef Eva positief en vrolijk. Vooral door dat laatste wordt Eva geliefd door heel Nederland. We kunnen alleen maar bewondering voor haar hebben hoe zij om gaat met zo’n heftige diagnose.

Huilen

Eva geeft haar volgers dagelijks een update van hoe het nu met haar gaat. In Over Mijn Lijk zagen wij dat Eva’s lange lokken werden afgeschoren en maanden ging zij met kort tot geen haar door het leven. Nu deelt zij een prachtige foto met lange, blonde lokken en daarbij schrijft zij: ”IK HEB WEER LANG HAAR. OMG ik heb gewoon weer lang haar zoals ik altijd had. 6 uur in de stoel maar kijk het resultaat! Ik ben niet normaal blij! Kort haar stond mij prima maar helemaal Eva Eva voelde ik hem niet. Dus deze manier van zetten was echt een uitkomst want hiervoor hoef je geen minimale 10 cm te hebben terwijl dat normaal wel is.’

‘Ik heb dus extensions die vast gemaakt zijn met een speciale techniek speciaal voor mensen na chemo of bestraling. Ik moest echt huilen toen ik het zag! En de meiden uit het team volgens mij ook! Ze waren zo lief!!! Ik voel mij helemaal weer Eva Eva! Zo mega dankbaar!’ Wij snappen Eva’s blijdschap helemaal. Wat ziet zij er prachtig uit!

Bron en Beeld: Instagram Eva Hermans-Kroot

Delen