100%NL Magazine Jim Bakkum
Zie ook:
Delen

ON-HER-KEN-BAAR! Jim Bakkum gaat voor nieuwe look

Wij moeten nog even wennen aan deze nieuwe look en Bettina duidelijk ook. 'Ik heb ooit gezegd: jij kunt alles hebben. Dat neem ik terug.'

Jim Bakkum

In 2002 mocht heel Nederland kennismaken met de piepjonge Jim Bakkum. Jim besloot mee te doen aan de allereerste editie van Idols en wist het zelfs tot de finale te schoppen! Hij moest het opnemen tegenover Jamai Loman, die er met de winst vandoor wist te gaan. Gelukkig voor Jim betekende zijn tweede plaats geen einde van zijn zangcarrière want inmiddels, na 22 jaar, is hij nog steeds actief als zanger, acteur en jurylid!

Verkleed als vrouw

Jim is één van Nederlands favoriete acteurs en hij heeft al in veel films een rol gespeeld. Denk aan Verliefd op Ibiza, Casanova’s, Onze jongens en Zwaar Verliefd, waarin hij steeds de hunk speelde. Nu speelt Jim weer een rol in een film, maar wij hebben nog geen idee wat dit keer zijn rol zal zijn. Hij deelde vandaag een foto op Instagram, waarbij wij echt even twee keer moesten kijken of Jim het wel was. Met een blonde pruik en twee speldjes in zijn haren, maakt hij een spiegelfoto. ‘Maak een film zeiden ze. Daar knap je van op, zeiden ze’, schrijft hij er sarcastisch bij. Bettina reageert gelijk onder deze foto. ‘Ik heb ooit gezegd: jij kunt alles hebben. Dat neem ik terug.’ Hilarisch dit. Wij herkenden Jim bijna niet!

https://www.instagram.com/p/Cy0fjMxoTGK/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Jim Bakkum.

Delen

Meer over Jim Bakkum

Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: 'Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!'
Jim Bakkum deelt romantische trouwfoto met Bettina: ‘Dit wordt het meest fantastische jaar ooit!’
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Jim Bakkum geniet van een welverdiende familievakantie met zijn kleintjes
Lees alle artikelen over Jim Bakkum