100pmagazine_kjeldnuis_ANP
Zie ook:
Delen

OOH LA LA: Kjeld Nuis deelt verjaardagsfoto in bed

Kjeld stond vandaag op met een grote lach op zijn gezicht. De schaatser blaast namelijk 33 kaarsjes uit en daarom is het de hele dag feest!

Kjeld Nuis

Kjeld Nuis is een Nederlandse langebaanschaatser die het beste tot zijn recht komt op de middellange afstanden. Tijdens de Olympische Spelen van 2021-2022 pakte hij goud op de 1500 meter en dat is zeker niet de enige prijs die hij heeft gewonnen. De schaatser heeft al tientallen keren een podiumplek weten te bemachtigen. Ondanks zijn grote liefde voor schaatsen, is Kjeld iedere dag weer blij om naar huis te gaan. Kjeld kreeg uit zijn vorige relatie met zijn ex Jill namelijk een zoontje, Jax en daar brengt hij het liefst zoveel mogelijk tijd mee door. Kjeld en Jill gingen eind 2018 uit elkaar en net daarna kwam de schaatser zijn nieuwe liefde en schaatstalent Joy Beune tegen. De twee zijn sindsdien onafscheidelijk en hartstikke verliefd.

Jarig

Het is vandaag de hele dag feest in huize Nuis, want Kjeld is 33 jaar oud geworden. Op Instagram verblijdt hij zijn volgers met een stralende foto vanuit bed. Met ontbloot bovenlichaam en een grote lach op zijn gezicht schrijft hij: ‘Go Shawty, It’s my Birthday’. Collega’s, BN’ers en volgers feliciteren Kjeld met zijn verjaardag en ook zijn vriendin wil hem via social media feliciteren. ‘Knapste man ooit. Happy birthday’, schrijft zij. Wij feliciteren Kjeld Nuis met zijn 33e verjaardag en wensen hem een geweldige dag!

https://www.instagram.com/p/CkxXhjvoOMU/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Kjeld Nuis.

Delen

Meer over Kjeld Nuis

Zó ziet de zoon van Kjeld Nuis er nu uit!
Zó ziet de zoon van Kjeld Nuis er nu uit!
Droevige Kjeld Nuis: 'Het is een moeilijke en pijnlijke beslissing'
Droevige Kjeld Nuis: ‘Het is een moeilijke en pijnlijke beslissing’
Lees alle artikelen over Kjeld Nuis