100%NL Magazine Geraldine
Delen

OPENHARTIG: Geraldine laat zich uit over haar kinderwens

Geraldine spreekt zich openlijk uit over haar relatie en kinderwens..

Geraldine Kemper

Geraldine Kemper is bekend als Nederlandse televisiepresentatrice. Na het winnen van Sterretje Gezocht bij BNN kreeg Kemper verschillende opdrachten. Ze kreeg een rol in de soapserie Onderweg naar Morgen en presenteerde Try Before You Die. Na het vertrek van Filemon Wesselink bij Spuiten en Slikken mocht Geraldine zijn plaats overnemen en behoorde ze tot het team. Vanaf 2012 presenteerde ze 3 op Reis en in 2015 was ze samen met Jan Versteegh te zien in het programma Jan vs Geraldine. Na een paar jaar is Geraldine programma’s gaan maken voor RTL. Naast presenteren, heeft Geraldine ook meegedaan aan verschillende tv-programma’s.

Openhartig

In de nieuwe LINDA.Meiden is Geraldine heel open over haar relatie en kinderwens. Zo vertelt ze dat ze op dit moment nog geen kinderen wilt hebben, maar ze twijfelt haar ‘eitjes’ te laten invriezen. “Dat is iets waar ik mee bezig ben. Ik ben 33, maar het is ook een intense ingreep en prijzig. Toen ik een quote las van Jennifer Aniston (‘Als iemand me had verteld dat je je eitjes kunt invriezen, had ik dat gedaan’) dacht ik: een mooi moment om iets in de vrieskist te doen.”

Relatie

Hoewel veel mensen het niet weten, is Geraldine inmiddels een aantal jaren samen met haar vriend Freek. “Als mensen vragen stellen over mijn liefdesleven spreek ik daar best moeilijk over. Zeker in het eerste jaar van onze relatie..” Het stel is gelukkiger dan ooit, maar kiest er dus bewust voor om dat niet van de daken te schreeuwen. Geraldine: “We zijn bij elkaar, maar dat hoeft niet op social media.”

Bron: LINDA.Meiden en shownieuws. Beeld: Instagram Geraldine Kemper.

Delen

Meer over Geraldine Kemper

Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: 'Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.'
Een Kijkje in de Kast van Geraldine Kemper: ‘Zo prijzig dat ik het niet durf te dragen.’
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
OP DE SKI: Meegenieten met de wintersport van Geraldine Kemper
Lees alle artikelen over Geraldine Kemper