100%NL Magazine Luca Borsato
Zie ook:
Delen

Openhartige zoon Marco Borsato over de situatie: ‘Ik weet iets meer…’

Tijdens de podcast '30 Minuten Rauw' is Luca Borsato heel openhartig en eerlijk over de situatie rondom zijn vader Marco Borsato.

Marco Borsato

Na heel veel jaren in het vak is hij nog steeds een van de meest bekende en succesvolle Nederlandse zangers: Marco Borsato. In de jaren ’90 brak hij door in de Nederlandse popmuziek en in de jaren daarna won hij talloze prijzen, scoorde hij hit na hit en bouwde hij een immens grote schare fans op.

Vervolging

Het leven lachtte Marco toe, totdat bekend werd dat er problemen waren in het privéleven van de zanger. Eerst kwam naar buiten dat hij meerdere affaires zou hebben gehad, waarna Leontine besloot om de relatie te beëindigen. Marco haalde alles uit de kast om de liefde van zijn leven terug te winnen en met succes: Marco en Leontine kwamen weer voorzichtig bij elkaar.

Helaas heeft de relatie alsnog geen stand gehouden. Na het ‘Voice-schandaal’ werd bekend dat ook Marco Borsato werd aangeklaagd vanwege grensoverschrijdend gedrag. Een grote klap. Niet alleen voor Marco, maar ook voor zijn gezin. Inmiddels is bekend geworden dat Marco door het Openbaar Ministerie vervolgd gaat worden.

Openhartige zoon

Vorige week liet Jada al van zichzelf horen nadat bekend werd dat haar vader officieel vervolgd zal worden. ‘Tuurlijk is het lastig. We staan met z’n allen achter mijn vader’, liet Jada weten.

In de podcast ’30 Minuten Rauw’ van Ruud de Wild was Luca Borsato te gast. Tijdens deze podcast was Luca Borsato heel eerlijk en openhartig. Zo laat hij weten: ‘Tuurlijk weten wij iets meer dan dat er geroepen wordt. En veel mensen horen één kant van het verhaal. En ook omdat mijn vader op dit moment niks zegt in de media. Ik denk dat dat de slimste keuze is omdat het allemaal eerst gewoon onderzocht moet worden.’

Luca ontvangt ontzettend veel lof en complimenten over zijn eerlijke verhaal. Onder de post op Instagram schrijven mensen onder andere: ‘Heel mooi gesproken!’ en ‘Wat heb je dit mooi verwoord Luca, ik gun jullie heel snel rust en vrijheid.’ Maar niet alleen Luca kan rekenen op een hoop positieve reacties, ook Ruud de Wild. Mensen vinden dat Ruud het gesprek heel integer en met respect heeft gevoerd. Zo reageert Connie Witteman met: ‘Goed gedaan Ruud je hebt Luca geheel zichzelf laten zijn! Hoe beschadigd is dit prachtige gezin en hoe goed staande houden zij zich! Chapeau Luca, je hebt je fantastisch verwoord.’

Bron en Beeld: Instagram

Delen

Meer over Marco Borsato

ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
ZIEN: Marco Borsato deelt heel mooi bericht over Leontine
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
MOOI: Jada Borsato vertelt over bijzonder moment met Marco
Lees alle artikelen over Marco Borsato

Meer over Luca Borsato

GEZELLIGHEID: De Borsato's feesten er samen op los
GEZELLIGHEID: De Borsato’s feesten er samen op los
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
ZIEN: Luca Borsato deelt zeldzaam gezinskiekje
Lees alle artikelen over Luca Borsato