OPKLARING: Free a Girl reageert op vertrek van Romy Monteiro na roddels
Delen

OPKLARING: Free a Girl reageert op vertrek van Romy Monteiro na roddels

Na vele geruchten vanuit de juice channels komt stichting Free a Girl nu met opklaring over vertrek van Romy Monteiro.

Romy Monteiro

Romy Monteiro is een Nederlandse musicalactrice, zangeres en presentatrice. Ze werd bekend na haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 en sindsdien is Romy niet meer van tv af te denken. Ook heeft Romy jarenlang de hoofdrol gespeeld in de musical ‘The Bodyguard’, waar zij de sterren van de hemel danste én zong.

Opklaring Free a Girl

Eerder deze week werd vanuit berichtgeving van Yvonne Coldeweijer bekend dat Romy Monteiro niet langer een van de ambassadeurs is van stichting Free a Girl. Waarom wordt op dat moment niet duidelijk. Nu komt de organisatie met meer duidelijkheid. Zo schrijven ze: “We zijn Romy enorm dankbaar voor haar jarenlange toewijding aan Free a Girl en haar inzet tegen de seksuele uitbuiting van kinderen. Ze heeft zich met hart en ziel, en zonder eigenbelang, ingezet en is betrokken geweest bij meerdere van onze projecten”, 

Romy laat weten zich aan te sluiten bij het statement. ‘Ik heb mij twee jaar volledig ingezet voor dit prachtige mooie goede doel maar het is nu tijd voor nieuwe dingen’, laat de zangeres weten in het korte, maar krachtige bericht. ‘Nu ga ik proberen te genieten van de zomer… als de zon zich weer een keer laat zien’, zo sluit ze af.

https://www.instagram.com/p/CvchW9gtM2R/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Romy Monteiro

Delen

Meer over Romy Monteiro

Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: 'Vreselijke ervaring'
Grote nachtmerrie voor Antje en Romy Monteiro: ‘Vreselijke ervaring’
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Volgers lyrisch over duet van Antje en Romy Monteiro
Lees alle artikelen over Romy Monteiro