Orlando Trustfull blaast 50 kaarsjes uit en Quinty zet haar geliefde in het zonnetje!

Orlando Trustfull blaast 50 kaarsjes uit en Quinty zet haar geliefde in het zonnetje!

Orlando Trustfull, de man van Quinty trustfull, mag vandaag alweer 50 kaarsjes uitblazen! Quinty deelt een aantal hele leuke foto’s van haar man en schrijft een prachtig betoog over haar grote liefde!

“Happy Birthday to my love”, begint Quinty haar verhaal. “Vandaag mag mijn lieve knappe man 50 kaarsjes uitblazen. 50!! En wat een feest om al ruim 30 jaar het leven met jou te mogen vieren, prachtige momenten en verdrietige momenten, we zijn er samen doorheen gegaan.”

Na een tijdje in Nederland te zijn geweest, is Quinty op dit moment alweer in Atlanta. “Vandaag vieren we jouw Bday in Atlanta, lekker rustig zonder poespas, precies waar jij van houdt, want het middelpunt van de belangstelling zijn is niet jouw ding. Liefde, we gaan er samen een top dag van maken en binnenkomt als we samen terug zijn in Nederland doen we het met onze lieve kinderen en naasten nog eens over. Love you. Op naar de volgende 50 jaar!”

Quinty deelt daarnaast een paar hele leuke foto’s samen met haar man, maar ook van Orlando alleen en samen met zijn kinderen. Van harte gefeliciteerd!

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram