100%NL Magazine Otje
Delen

Zo ziet ‘Otje’ er nu uit!

"Otje… ik ben Otje. En m’n vader die heet Tos!” Iedereen die de serie vroeger heeft gezien kan dit waarschijnlijk meezingen. Zo niet, dan tref je onderstaand nog een geheugenopfrissertje. Wij waren heel benieuwd hoe de hoofrolspeelster, Anne Rats, er nu uit ziet, dus gingen voor jullie op onderzoek uit.

Otje en haar vader Tos reisden altijd het hele land af in een camper, op zoek naar werk voor Tos. Maar dat ging nog niet zo gemakkelijk want Tos had geen papieren. Ondertussen ging de stoere en ondeugende Otje zelf op pad om haar vader te helpen met behulp van de dieren waar zij mee praatte.

Otje werd gespeeld door actrice Anne Rats. Toen de serie te zien was, was Anne pas negen jaar oud! Zij bewaart goede herinneringen aan de tijd van de opnames. “Het was in één woord geweldig. Een enorm avontuur. De sfeer op de set was altijd goed en ongelooflijk ontspannen,” vertelt Anne tegen Lindanieuws.

Het is nu ruim twintig jaar geleden dat Anne in de rol van Otje kroop. Anne is nu 29 en werkt als theatermaakster. Ook acteert ze zelf nog zo nu en dan. Zo was Anne te zien in series als Flikken Maastricht, het Sinterklaasjournaal en Danni Lowinski.

 

https://www.youtube.com/watch?v=n-PcnCRdf6U

Delen