100%NL Magazine Montana Meiland
Zie ook:
Delen

OUCH: Flinke kritiek op ex-vriend Montana Meiland

Dirk, de ex-vriend van Montana Meiland, krijgt flinke kritiek te verduren in een nieuw boek.

Familie Meiland

Het is misschien wel de bekendste familie van Nederland en zij zijn al jaren te volgen op de Nederlandse televisie: de familie Meiland. EricaMartien, Maxime en Montana maakten in 2006 hun televisiedebuut, toen zij meededen aan het programma ‘Ik Vertrek’.  Zij verbouwden destijds een chateau in Frankrijk, maar bij dat ene chateau is het niet gebleven. De familie heeft in de jaren daarna nog heel veel verbouwd.

De laatste klus van de familie Meiland was Code Rosé. Hun nieuwe pension in Nederland, waar mensen tegenwoordig kunnen overnachten. Ongeveer een jaar geleden opende dit pension haar deuren.

Flinke kritiek op de ex-vriend van Montana Meiland

Dirk Hoogstraten, de ex-vriend van Montana Meiland, komt er niet best vanaf in het nieuwste boek over de beroemde Meiland-familie. In ‘De Familie – Achter de schermen bij de Meilandjes’ geven regisseur Timon Moll en schrijver Jan Dijkgraaf ongezouten hun mening over Dirk.

Het was in december 2022, net na de feestdagen, toen Montana en Dirk hun relatiebreuk bekendmaakten. Timon, die nauw betrokken is bij de Meilandjes, is niet rouwig om het vertrek van Dirk. ‘Montana bloeit helemaal op sinds Dirk uit haar leven is. Het lijkt wel alsof die relatie haar meer belastte dan ze zelf doorhad.’

Timon legt uit dat Dirk nauwelijks te zien was in Chateau Meiland omdat hij ‘niet gemist werd’. ‘Vergeleken met de anderen was hij er te weinig, en als hij er was, bracht hij geen energie over op de kijker.’ Jan vult aan: ‘Precies, Dirk was niet onmisbaar. Dat heeft Montana uiteindelijk ook ingezien.’ De breuk werd bewust buiten het programma gehouden op Montana’s verzoek, onthult Timon verder.

Na een relatie van acht jaar, maakten Montana en Dirk via Instagram bekend uit elkaar te gaan. ‘We hebben veel mooie momenten gedeeld, maar soms is het beter om elk onze eigen weg te gaan,’ schreven ze. ‘We houden van elkaar, maar kiezen voor ons eigen pad.’

Beeld: Instagram, Bron: Shownieuws

Delen

Meer over Montana Meiland

Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
Maxime en Montana Meiland delen jaloersmakende vakantiekiekjes in badkleding
FOTO: Montana Meiland showt haar lange benen in kort, roze jurkje
FOTO: Montana Meiland showt haar lange benen in kort, roze jurkje
Lees alle artikelen over Montana Meiland