ANP Foto Jenny Jan Monique Smit

Zó gaat het nu met de oudste zus van Jan en Monique Smit!

Altijd al benieuwd geweest hoe het nu met Jenny, de oudste zus van Jan en Monique Smit, gaat? Dat lees je hier!

Familie Smit

In 2005 leerde heel Nederland de familie Smit uit Volendam kennen. Vanaf het moment dat de reality serie ‘Gewoon Jan Smit’ werd uitgezonden werd het gezin van de toen nog 20-jarige Jan Smit volledig in het hart gesloten. Vader Ruud, moeder Gerda en de zussen Jenny en Monique: Nederland hield er van! De realityserie werd zelfs zó populair dat het ook een Gouden Televizier Ring wist te winnen.

Jenny Smit

Wat er na de serie van Jan en Monique Smit is geworden, dat weten we natuurlijk allemaal. Maar hoe gaat het nu met de oudste zus van Jan en Monique: Jenny! Een blik op LinkedIn en Instagram leert ons dat Jenny de afgelopen periode niet heeft stil gezeten. Zo is ze eigen baas en werkt ze als Freelance Senior Producer en Eventmanager.

Maar dat is nog niet alles! Het zal je niet verbazen dat het entertainers-gen ook door het bloed van Jenny stroomt. Zo stond ze ooit als ringmaster in Circus Renz én presenteert ze vandaag de dag een programma op RTL!

Want wisten jullie dat Jenny één van de presentatrices is van Mama’s Wereld? Mama’s Wereld is hét programma voor (hoe kan het ook anders) mama’s die alles willen weten over zwangerschap, de bevalling, het opvoeden van kinderen én geïnteresseerd zijn in de leukste gadgets. Mama’s Wereld wordt iedere zondag om 17:00 uur uitgezonden op RTL4.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram