100pmagazine_patriciapaay

ZIEN: Patricia Paay deelt onherkenbare foto uit de oude doos

Dat de foto flink wat jaren geleden genomen is, is wel te zien. Wat een prachtige foto deelt Patricia met haar zus.

Zussen

Patricia Paay en haar zus Yvonne zijn altijd al beste vriendinnen. Op Instagram zet Patricia haar zus dan ook maar al te graag in het zonnetje en daarbij vertelt zij altijd hoe trots zij op haar jongere zus is. Zowel Patricia als Yvonne zien er nog onwijs goed uit voor hun leeftijd, maar ook vroeger straalden zij samen. Op Instagram Plaatst Patricia een foto uit de oude doos, waarbij zij bijna niet te herkennen is.

Soulmate

Bij het zien van deze prachtige foto zul je eerst goed moeten kijken, voordat je ziet dat het om Patricia en haar zus Yvonne gaat. Het kapsel, de make-up en de kleding van toen maakt deze foto zo bijzonder. Ook nu zet Patricia haar zus weer graag in het zonnetje. Dit vanwege haar verjaardag afgelopen week. ‘Ik weet het niet zeker maar ik denk dat deze uit onze Starsisters tijd is rond 1986. We hebben samen de wereld over gereisd en zoveel meegemaakt. Zij is echt mijn soulmate, mijn steun en toeverlaat, in goede en slechte tijden. Zonder haar kan ik gewoon niet en ben dankbaar met haar in mijn leven. Pieken en dalen maar wij staan samen altijd sterk. Zij heeft net als ik een prachtige dochter, haar naam is Roxy en een geweldige klein zoon Floris. Forever best friends’, schrijft Patricia onder de foto. Wat fijn dat Patricia en Yvonne naast zussen zulke goede vriendinnen zijn.

Herinneringen

De foto uit de oude doos roept bij veel volgers herinneringen van vroeger op. Zo reageert iemand: ‘Oooohhh ik zou af en toe even terug in die tijd willen gaan. Heerlijke tijd geweest!!’. ‘Heb jullie altijd leuk gevonden met zingen en in real life’ en ‘O wat leuk! Ik zat altijd foto’s van jullie te bestuderen om te kijken hoe jullie je hadden opgemaakt, dat probeerde ik dan ook’, schrijven twee andere volgers. Een prachtige throwbackfoto met veel fijne herinneringen dus.

Bron en Beeld: Instagram Patricia Paay.