100pmagazine_patriciapaay

ZIEN: Patricia Paay deelt prachtige vier generatie foto

Ter ere van de 96e verjaardag van haar moeder, post Patricia een prachtige vier generatie foto. Wat een stralende familie!

Verjaardag mama Paay

Gisteren is de moeder van Patricia Paay 96 jaar geworden. Mama Paay ziet er nog steeds fantastisch uit! Natuurlijk wed haar verjaardag goed gevierd! Dat deed zij met haar hele familie. Op Instagram post Patricia een prachtige vier generatie foto.

Vier generaties

Bij de vrolijke foto schrijft Patricia: ‘Deze week veel familie kiekjes! Gisteren is onze moeder, oma en overgrootmoeder 96 jaar geworden. Natuurlijk hebben we dit met de hele familie gevierd. Inmiddels vier generaties. Iedereen had wat lekkers voor haar meegenomen. Gebakjes, kaaskoekjes en boterkoek. Alles waar ze dol op is. Het is een bijzondere leeftijd en we zijn ook zo dankbaar dat ze nog bij ons is. We hopen dat ze nog heel lang bij ons mag zijn.’

Dochter Christina

Christina Curry is de 31-jarige dochter van Patricia en haar ex Adam Curry. Op de bovenstaande foto staat zij linksboven. Sinds afgelopen zomer is Christina Curry weer gelukkig in de liefde. Het koppel was al vijf jaar goede vrienden van elkaar en zijn toen verliefd geworden. Christina liet in 2013 weten op zowel mannen als vrouwen te vallen. ‘Ik word verliefd op een mens, maakt niet uit of het een man of vrouw is. Ik schaam me nergens voor, alleen maar dat dit als stunt wordt behandeld’, aldus Christina. Eerder had Christina een relatie met Raven van Dorst.

Zus Yvonne

Yvonne is het jongere zusje van Patricia Paay. Op de bovenstaande foto staat ze links van Patricia. Ze wordt in september alweer 70 en ziet er net zoals haar zus nog geweldig uit. Yvonne en Patricia zaten samen ook in een band met nog een wisselende zangeres: The Star Sisters. Yvonne heeft een dochter, Roxy Paay, die ontzettend veel op haar lijkt. Ook heeft ze al een kleinzoon genaamd Floris.

Bron en Beeld: Instagram Patricia Paay.