100%NL Magazine Patrick Martens
Zie ook:
Delen

Patrick Martens in diepe rouw: ‘Wat ga ik deze mooie man missen’

Dit verdrietige nieuws deelde Patrick vanmorgen met zijn volgers...

Patrick Martens

In 1999 leerde Nederland Patrick Martens kennen als ‘Morris’ in Goede Tijden Slechte Tijden. Na zijn avontuur in GTST speelde Patrick nog een aantal jaren in de jongerensoap ZOOP.

De afgelopen jaren is Patrick één van de vaste presentatoren van Koffietijd geweest. Ook was hij vorig jaar te zien in ‘Het Perfecte Plaatje’, waar hij ermee vandoor wist te gaan met de winst! Patrick is van alle markten thuis.

Diepe rouw

Patrick deelde vanmorgen een droevig bericht met zijn volgers, want zijn vader is een week geleden overleden. Op Instagram plaatst Patrick een reeks hele mooie foto’s van vroeger en daarbij schrijft hij een emotionele tekst. ’14-08-2023 Vandaag een week geleden is de liefste man met een groot hart gestorven. En vandaag gaan we afscheid nemen in zijn geliefde tuin. Wat ga ik deze mooie man missen, zijn gortdroge humor, zijn eindeloze verhalen over de natuur, vogels en bomen. Het samen naar bloopers kijken en nog zoveel meer. Je gaat een grote leegte achterlaten Pa en die leegte gaat gevuld worden met herinneringen, grappige momenten en anekdotes! Lieve Pa, waar je ook bent, heb het goed. En dank je wel voor alles, hou van je’, schrijft hij. Wij wensen Patrick heel veel sterkte met dit grote verlies…

https://www.instagram.com/p/CwMxsdiIvL1/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Patrick Martens

Delen

Meer over Patrick Martens

Patrick Martens over deelname aan nieuw programma 'Moordfeest': 'De spanning vind ik het leukst'
Patrick Martens over deelname aan nieuw programma ‘Moordfeest’: ‘De spanning vind ik het leukst’
TE LEUK: Volgers lyrisch over Koffietijd reünie
TE LEUK: Volgers lyrisch over Koffietijd reünie
Lees alle artikelen over Patrick Martens