100%NL Magazine Patrick Martens
Zie ook:
Delen

Patrick Martens over deelname aan nieuw programma ‘Moordfeest’: ‘De spanning vind ik het leukst’

Het nieuwste programma 'Moordfeest' belooft één van de meest bloedstollende programma's van Nederland te worden. Wij spraken niemand minder dan Patrick Martens, één van de deelnemers, over het programma.

Moordfeest

In dit gloednieuwe programma volgen we 6 BN’ers die een gruwelijke moord proberen op te lossen. Patrick legt uit wat het programma precies inhoudt. ‘Met een groep van 7 BN’ers gaan we naar een bruiloft, maar één van ons komt niet opdagen. Het blijkt dat diegene is vermoord. Aan de overige 6 is het om uit te zoeken wie de moord heeft gepleegd. Door goed op te letten op plaats delict en goed naar aanwijzingen te speuren, kunnen wij erachter komen wie de moord heeft gepleegd’. Aan het eind van de laatste aflevering worden de BN’ers op de proef gesteld. Ze maken een test met allerlei vragen met betrekking op de moord. Hierbij is de laatste vraag het meest van belang: Wie is de moordenaar?

Spanning en sensatie

Patrick deinst niet van een spel waarbij zijn adrenaline niveau flink stijgt. Zo heeft hij al eerder meegedaan aan het populaire programma ‘Wie Is De Mol?’. Patrick: ‘Ik hou heel erg van dit soort avontuurlijke programma’s en spelletjes. Vroeger ben ik opgegroeid met allerlei spelletjes. Kaarten, dobbelen, bordspelletjes, wij deden het altijd thuis. Ik vind ook dat als je ergens aan meedoet, dat je er volledig voor moet gaan. Of dat nou een bordspelletje thuis is of een televisieprogramma. Dat heb ik gedaan in “Moordfeest”.’

Winst voor (bijna) iedereen

Uiteindelijk zal er één detective met de winst vandoor gaan, maar hij of zij zal niet de enige zijn. De kijkers thuis maken namelijk ook kans op een flinke prijspot. Thuiskijkers maken door via deze link mee te spelen kans op maar liefst 10.000 euro! Patrick geeft aan er al helemaal zin in te hebben. ‘Als je van escape rooms en cluedo spellen houdt, dan zit je hier gewoon hartstikke goed. Het is gewoon een heerlijk programma dat je met het hele gezin kan kijken terwijl je samen opzoek gaat naar verborgen aanwijzingen’.

Op 16 december is ‘Moordfeest’ te zien op SBS6, dus zet ‘m in je agenda en laat het speurwerk beginnen!

Delen

Meer over Patrick Martens

TE LEUK: Volgers lyrisch over Koffietijd reünie
TE LEUK: Volgers lyrisch over Koffietijd reünie
Patrick Martens in diepe rouw: 'Wat ga ik deze mooie man missen'
Patrick Martens in diepe rouw: ‘Wat ga ik deze mooie man missen’
Lees alle artikelen over Patrick Martens